| asdfghjklmnb a întrebat:

Va place Selena Gomez? Daca nu va place puteti sa descrieti cat de mult nu o placeti! Cel care da cele mai rele insulte va primi funda!

Răspuns Câştigător
| Myssteriusthanlife a răspuns:

Buna
si nu nu imi place de ea este o voce oribila si este obsedata numai de bani si avere este o idioata scuze ca spun asa dar chiar nu merita e o proasta chiar e pentru ca nu stie sa cante de lo si nu merita nici un fan in cateva cuvinte e o tampita proasta si vaca scuze de insulte

funda?

7 răspunsuri:
| Razvan1807138078340 a răspuns:

Am auzit ca se spala cu apa din canal

Mananca resturile cainilor de pe strada

Se spala pe dinti cu aceeasi periuta cu care curata veceul

Am auzit ca ea are 60 de ani dar cand isi pune 2 kile de machiaj pe fata devine mai tanara cu 50 de ani

A facut sex cu 5 barbati in acelasi timp

A pozat goala intr-o revista pentru gatit

Am auzit ca are silicoane in fund

Nu si-a spalat hainele de 5 ani!

SI MAI SUNT!

| denisacosmina98 a răspuns:

Sincer, mie îmi indiferentă. De ce să nu îmi placă dacă nu o cunosc ca persoană? Şi de ce să îmi placă (aici mă refer să o "ador"), pentru că alţii o plac?
Vocea este destul de bună, dar nimic mai mult.happy

| Izz a răspuns:

Sunt de acord cu LaLaLa, de unde stiti voi ca face asta sau de unde stiu stirile astea?! Ei fac numai publicitate negativa vedetelor! Nimeni nu cred ca o cunoaste indeajuns pentru a da un verdict ca ar face asa ceva!

| DDDDDxxxxxx a răspuns:

Selena Gomez e o ipocrita care nu stie sa cante.
Bleah are o voce de speriat.
Cantecele parcas improvizate pe loc.
Canta fara sens.
Arata de parca siar fi facut 10000 de operatii estetice(najpa rau).
Arata ca un barbat travestit.
Canta fals.
Nusi cunoaste nici propria limba.
E increzuta.
Rasfatata.
Mandra.

| LaLaLa_9690 a răspuns:

straight face nu va inteleg doamne. o cunoasteti cumva ca sa puteti sa dati comentariile astea? sincer acum nici eu nu o ador dar totusi nu mi se pare deloc normal ce faceti acum. whatever

| LuLuu a răspuns:

Voi sunteţi sănătoşi la cap?
Credeţi că voi ştiţi să cântaţi mai bine şi să aveţi mult mai mult succes?
Nu pot să cred cât de penibili sunteţi. "Cel care da cele mai rele insulte va primi funda!" Doamne Fereşte. [Sunteţi cam săriţi ]. Dacă ea e cum e, este strict problema ei. and 1 more... Get a life kids!

| ReliMoldovan1972 a răspuns:

Catalinaale.Cea mai proasta intrebare sau ce vrea sa fie, Selena e o fata de nota 100000000.....infinit e perfecta,toata planeta o iubeste numai romani majoritatea nu o plac,si apropo ce a facut ea de merita sa fie urata,are o viata, foarte frumoasa, are o sora, are tot ce vrea, daca cineva vorbeste urat de ea inseamna ca e gelos.In plus intr-un concert s-a oprit din cantat sa-si apere fanii care erau luati de security.