Eu si sora mea murim de ras cand intra in scena kojo, mai ales atunci cand zice:''iti trebuie curaj, atitudine si oase din otel inoxidabil. fereste-te!''si isi trage palma aia peste fundmor de ras!
Am citit toate postarile si realizez ca am vazut toate episoadele si am 18 ani!
Partea mea preferata este cea cand luther merge in tunelul acela cu caini fiorosi. ma fac sa rad cand au aflat ca caini erau de fapt niste caini mititet si au spus ca sunt dragalasi si i-au chemat la ei dar cand au latrat sa-u speriat foarte tare. apoi, luther i-a spus lui zeke sa-i dea mancarea de caini le-au dato si au iesit din tunel.
eu am ales acest episod fiind ca ei s-au speriat de niste caini mititei. dar invatatura scoasa din acest episod este ca nu trebuie sa ne mandrim ca putem face ceva cand de fapt ne este foarte frica de locul despre care vorbim.
Mie imi place foarte mult episodul cand cauta un sponsor si cand Luther se bate cu Zeke si cand Gordon s-a rupt! Mor de ras! si in plus dupa mine e cel mai tare desen de pe Dinsey Chenel! E bine daca cineva are un skate e normal sa iti placa un desen cu Skate! Cine are skate? Io am!
I love the episode when Zeke has a huge contest for a rare skateboard but he has to babysit Ginger. Then she runs away to a friend and Zeke looks for her all around the city. In the end they have a huge fight but they realise they actually don't hate each other that much. the episode is called "not my sisters keeper". watch it on youtube.
Cea mai tare faza a fost inntrun episod cand cei 2 se plimbau si Ltuher l-a intrebat pe Zeke: Hei Zeke? Vrei ceva de baut?" acesta a baut. a intrebat ce este ca este cam siropo. s. si luther a zis sirop atat de sec a fost totul si nu am mai putut de ras Acum parre foarte sec dar cand privesti e adevaratul amuzament