Eu si sora mea murim de ras cand intra in scena kojo, mai ales atunci cand zice:''iti trebuie curaj, atitudine si oase din otel inoxidabil. fereste-te!''si isi trage palma aia peste fundmor de ras!
Mie imi place episodul cu casa lui tony hawk. Atunci cand ei se culca si in pat, Luther se spala cu periuta li tony de dinti, si tot felul. Dar cea mai tare faza e cand ei au cumparat asazisii boxeri ai lui tony. Dar la sfarsit si-au dat seama ca TONY HAWK nu se scrie cu i ( toni hawk ), adica, asa cum scria pe boxeri.
Si eu sunt scheitborder pot sa fac oli si sa merg pe bara si sa sar de pe 18 scari si ma inspirat zic si luther sunt un mare fan si a lui cojo si el e tare imi placce episodul cand are motocicleta si cum da din maini dati un episod mai nou datil ala cu gasca si am doar 10ani sunteti tari foarte tari si am vazut toate episoadelevoastre sunteti foarte tari mai dati un episod nou care sa ma inspire va rog frumos ceao.
Partea mea preferata este cand Luther ii face lui Sharline un portret din taietei e episodul cu Fraieri pe role. E frumos si episodul cand intra fratii aia frizeri la Bughi prietena lu' Ginger in casa si credeau ca trebuie salvate. Si e tare sa ai skate eu am si pe spate are niste flacari rosii.Id meu e andry_andreeutza_sweet
MadaAwwr întreabă: