| juniper a întrebat:

Va place serialul Zeke si Luther de pe Disney Channel? Mie imi place parte cu "salopeta" urmarindu-i pe Zeke si Luther deghizati, ma bufneste rasul de fiecare data cand ma uit. Care este partea voastra preferata din orice episod?

Răspuns Câştigător
| M.madallina a răspuns:

Eu si sora mea murim de ras cand intra in scena kojo, mai ales atunci cand zice:''iti trebuie curaj, atitudine si oase din otel inoxidabil. fereste-te!''si isi trage palma aia peste fundlaughinglaughinglaughingmor de ras!

151 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt tony howk si asta este putin din ce pot eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place serialul in care trebuie sa livreze gogosile si apar huligani strazi si luther ragaie de zguduie pamantul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia cu bolovanu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place la nebunie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am ras atunci cand au ajuns la casa lui tonyhok de ziua lui si se inchinau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am ras atunci cand au ajuns la casa lui tonyhok de ziua lui si se inchinau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Partea mea favorita din orce episod e cand fac scheme pe placa.As vrea sa fac si eu chema pe placa dar nu stiu, apropo sunt cel mai mare fac a lui Zeke and Luther.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Partea mae favorita e cand fac scheme pe placa.As vrea sa fac si eu scheme pe placa rar nu stiu, apropo sunt cal mai mare fan alor {Zeke si Luther}.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cand Luther se preface ca il doare burtarolling on the floor))))mori de ras atunci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plzce parte cu ochiul pisicii cand merg in cimitir

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ryan Newman a love

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este frumos serialul si in acelasi timp haios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pot de ras cand ma uit la zeke and lutter toate episoadele sunt misto dar imi plac si schemele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cand lutter e pacalit de copii aia si cand iau luat gogosile si sunt o multime de faze amuzante e serialul meu preferat+ schemele sunt tari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place episodul cand merg la casa lui Tony

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Partea mea preferata este atunci cand Zeke si Luthercumpara boxerii falsi ai lui Tonny Hock tot timpul rad cand stiu ca ei cumpara niste boxeri falsi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place cand zake si luther sar peste cava si se impiedica, ha ha ce prost sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de coujo cu ferestete si isi da cu palma la cur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie toate episoadele i-mi plac foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place din ep cand livrau gogosi si copiii aia l-au pacalit pe luthrr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal imi place cand se duce acasa la tony hook si ajunge in baie si luther se spala cu periuta pe dinti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mea e cand dau concursul pentru placa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place partea aceea cand il invata pe acel tip sa se dea cu scheitul. Eu am invatat ceva miscari dar insa mi-am rucsat mana dreapta.Chiar acum suriu cu mana stinga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place episodul cu casa lui tony hawk. Atunci cand ei se culca si in pat, Luther se spala cu periuta li tony de dinti, si tot felul. Dar cea mai tare faza e cand ei au cumparat asazisii boxeri ai lui tony. Dar la sfarsit si-au dat seama ca TONY HAWK nu se scrie cu i ( toni hawk ), adica, asa cum scria pe boxeri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt scheitborder pot sa fac oli si sa merg pe bara si sa sar de pe 18 scari si ma inspirat zic si luther sunt un mare fan si a lui cojo si el e tare imi placce episodul cand are motocicleta si cum da din maini dati un episod mai nou datil ala cu gasca si am doar 10ani sunteti tari foarte tari si am vazut toate episoadelevoastre sunteti foarte tari mai dati un episod nou care sa ma inspire va rog frumos ceao.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand zice si luther sunt in costumaTI IN NINJA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Partea mea preferata este cand Luther ii face lui Sharline un portret din taietei e episodul cu Fraieri pe role. E frumos si episodul cand intra fratii aia frizeri la Bughi prietena lu' Ginger in casa si credeau ca trebuie salvate. rolling on the floor Si e tare sa ai skate eu am si pe spate are niste flacari rosii.Id meu e andry_andreeutza_sweet