anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place toamna? Eu sunt fan vara, dar am sentimente bune si pentru acest sezon. Imi plac ciupercile, strugurii, castanele, culorile din natura. Baia Mare este recunoscuta in lume pentru nuanta speciala a cerului senin de toamna (i se spune albastru de Baia Mare). Voi ce simtiti cand vara ne paraseste?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place inceputul de toamna, ador soarele de dupa-amiaza, imi place sa culeg ciuperci(si sa le prepar+papat!), imi plac nucile, strugurii si gutuile.Nu am un anotimp preferat, gasesc ceva placut in fiecare sezon.Cand vara ne paraseste, simt o oarecare melancolie, imi este greu sa ma acomodez cu timpul neprietenos, dar imi trece repede happy

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mie cred ca imi place frigul mai mult decat caldura.Cand e frig il mai iei pe unu` in brate, mai pui o bluza pe tine...pana la urma te incalzesti... dar cand e cald nu prea ai ce sa faci.big grin
Si mie imi place mult toamnalove struck.

| Gabry a răspuns:

Iubesc toate anotimpurile, toate au cate ceva special pentru ale face deosebite!
Toamna sunt peisaje extraordinar de frumoase si deosebite.Cand ma plimb pe afara toamna cand bate vantul cu putere iar frunzele cad din copaci ma apuca melancolia, ma gandesc la momente frumoase din viata mea si la momente triste/dureroase.
Cand eram mai mica de abia asteptam sa vina toamna pentru ca eu cu inca cativa copii adunam frunze si saream in ele, saream in balti si ne duceam toti la mine acasa sa o punem pe mama sa ne faca vaporase de hartie sa le punem pe apahee hee! Ce frumos era pe atunci...

| hashe86 a răspuns:

Nu stiam ca e si romania renumita pentru ceva in lumea asta(albastrul de baia mare), dar ma bucura.
eu sunt fan primavara, dar nici toamna nu mi displace. desi toaman tarzie, adica vremea care e acum afara o urasc cu desavarsire. ce are toaman frumos e ogatia de recolte si culorile pastelate. ah si inca un incovenient: acum incep si scolile, cand eram mititel uram an itimpul asta.

| M4RK a răspuns:

Imi place vara si iarnahappy, toamna este frig, ploua, bate vantul,

| Jupiter a răspuns:

Imi place toamna, asa cum imi place fiecare anotimp. Fiecare are ceva frumos. Si mie imi plac ciupercile si strugurii si imi mai plac nucile si ploaia. Are si ploaia farmecul ei, chiar daca e rece. Nu imi pare rau ca ne paraseste vara pentru ca ne vine in intampinare alt anotimp la fel de frumos.

| emi a răspuns:

Eu ador zilele de toamna.happyUn loc ideal? un parc cu aleile pline de frunze ruginitehappyvantul putin rece, care iti da acel fior, care te face sa-ti ridici gulerul la geaca...soarele mai palid.
Pot afirma ca este preferatul meu(si al lui Stanescutongue )...cu acea temperatura ca re nu te sufoca, insa nici nu te face sa tremuri, doar iti da fiorihappy, imi plac chiar si acele duminici de ploi, in care nu iesi din casa, si singura scapare este sa te furisezi in bratele iubitului...activitatea din satul bunicilor, fructele ...compoatele,mirosul dulcetii si a zarzavaturilor preparatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sint natura...Imi plac toate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi place, incep ploile, bate vantul, incepe frigul, de uitat la cer, n-am timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, da, toate anotimpurile imi plac. Dar nu-mi place frigul si nu-mi place ca se micsoreaza ziua si te trezesti la sase seara ca afara-i noapte. Nu-mi place ca nu pot iesi prea mult cu cursiera, naspa cind e ziua scurta sad... nu-mi place ziua scurta tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei dragilor, mie-mi place toamna, are farmecul ei aparte, frunzele fosnind ii mii de culori, ploaia care picura incet la geam inganand mii de povesti de dragoste, ascunse intr-un coltisor al inimii...imi plac florile de toamna, azurul cerului senin, imi plac oamenii grabiti pe strada...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simt ca ma apropii de primavara mai tare!
Mie acum mi se face dor de mama, toamna miroase altfel la mama...ma urc in masina si fug la ea. Atat. Cat mai e si cat mai pot.
Eu ador raspunsul firesc al harciogului!
Monica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astazi numa' senin nu o fost...(((((((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce schimbari meteo au avut loc in ultima zi cred ca ar fi mai potrivit sa va intreb despre iarna. Multumesc pentru raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai imi place ca pleaca vara e cool

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place vara ca luam vakntza big grinbig grinbig grinbig grin adica qi nu iar place sa ia vacanta.sa numai facem scoala \dancing...doamne ca daca ar fi dupa mine numai acasaa as sta.

Întrebări similare