| ////////////// a întrebat:

Va place uneori sa jucati la nervii cuiva? de ce?

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nu-mi place sa ma joc cu nervii nimanui, dimpotriva, as zice.De fiecare data cand vreunul dintre cei din jurul meu traieste o frustrare, se enerveaza pentru ceva si e clar ca este tulburat, ma straduiesc din toata inima si cu toata puterea de convingere de care dispun sa calmez lucrurile.Stiu cat de mult face o vorba buna intr-un moment de neliniste si nesiguranta.Caci starea de nervozitate tulbura linistea sufleteasca a oricui, iar principiul dupa care totdeauna m-am orientat in viata a fost sa nu fac alcuiva ce nu mi-ar placea sa mi se faca mie.Numai bine.

| madalicious a răspuns:

Da. Pentru ca ma distreaza sa-l vad nervos si eu sa fiu vesela. Dar cand imi face mie cineva imi vine sa sparg toti peretii.big grin

| tarziu a răspuns:

Uneori da. Depinde cine e persoana. De ce? Imi place cand se oftica devil

| Alice_6278 a răspuns:

Kiteodata imi place.deoarece imi place cand cineva se enerveaza.asa le arat ca nu trebuie sa-si bata joc de altcineva.eei oricum imi place foarte mult sa joc kuiva la nervi.:* :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpul enervez pe cineva big grin. Imi place sa-i vad suferind day dreaming iar eu in al 9-lea cer happy [ cand enervez o persoana la care chiar tin, imi pare rau sad ] in rest big grin oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cu nervii unor colege de munca, mai ales cand se joaca si ele cu nervii mei...laughing

Întrebări similare