| Loora a întrebat:

Va place " Vocea Romaniei"? De ce? >:

7 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Concurs(sau emisiune, nu-mi dau seama) de doi bani. Dar nici doi bani nu face.
Juriu de căcat, majoritatea fiind paraleli cu muzica bună, concurenţi penibili ce smiorcăie o labă tristă în speranţa că cineva vede în el un mare artist.

| Brâncuşi a răspuns:

DA,chiar în acest moment mă uit, deoarece multe persoane au talent, şi le pot arată la Vocea României o emisiune bine gândită.

| Loora explică (pentru Brâncuşi):

Ma bucura raspunsul tau happy

| Brâncuşi a răspuns (pentru Loora):

Şi pe mine mă bucură atitudinea ta, eşti o fată stilată, agreabilă şi foarte modestă, din punctul meu de vedere, avem timp să ne cunoaştem, o seară minunată îţi doresc.

Respect.

| Loora explică (pentru Brâncuşi):

Multumesc de complimentehappy! Cu timpul o sa ma cunosti mai bine... O seara placuta iti doresc si euhappy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am uitat niciodata la un episod intreg. Am vazut in treacat si am recunoscut niste concurenti care au fost si la Megastar. Mie imi place mai mult XFactor si sa iti spun si de ce. Atunci cand practic se intampla auditia, chiar daca este faza cu "nu imi pasa cum arati, vocea conteaza", mie nu mi se pare ca este asa deoarece am vazut ca se prezinta la 4 ace. In shimb la X Factor, vezi omu` exact asa cum a stat el acolo la rand, transpirat si toate alea. Nu stiu, pare mai real daca pot sa ma exprim asa. E doar parerea mea, oricum. Nu trebuie sa o iei in serios. Bravo tie ca iti place! Nu am nimic impotriva.

| Loora explică (pentru anonim_4396):

Pana la urma nu conteaza in ce loc se intampla, conteaza talentulwinking!

Întrebări similare