| Claudia_3811 a întrebat:

Va placut filmul Twilight mai mult decat cartea sau cartea a fost mai faina decat filmul? Dupa parerea mea cartea este mai frumoasa decat filmul!

8 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

In general, cartile sunt mai bune decat filmele.

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
Cartea e mult mai frumi:X
si filmul e bunicel ...mai ales Rob si Kellanhee hee
dar cartea e minunata:X

| GnnAndra a răspuns:

Ai mare dreptate! Cartile sunt mai complexe pe cand filmul inghesuie tot! E altceva cand citesti fiecare amanunt fiecare convorbire si altceva sa vezi o carte de 400-500 de pagini in 2 ore! Multe amanunte sunt sterse si intelegi doar prin intamplari. Dar e mai bine sa vezi filmul si apoi sa citesti cartea! Daca e invers vei dezamagit de film!

| D A R i U t S s A a răspuns:

Cartile nu am avut timp sa le citesc, dar.am vazut filmele.
Exceptionale.happy
Edwuard. buun baiat.:X:X:X:X

| zuzulici a răspuns:

Mie una mi so parut mult mai interesanta cartile filmele suna faine dar nu arata tot ce e interesant:*:*:*

| motzata a răspuns:

Fara indoiala e mai frumoasa cartea ca filmul(cartzile)winkingsuper le-as citit de n ori dar n-am timpcrying

| dada_2571 a răspuns:

Cartea a fost absolut superba. Din toata colectia preferatele mele au fost Amurg si Zori de zi. Acele dialoguri scurte, dar pline de inteles din Amurg m-au fascinat, iar viata Bellei ca vampir din Zori de zi de asemenea. Filmul nu este intocmai ca si cartea, dar e frumos sa vezi macar infatisarea personajelor. love struck

| io x sempre a răspuns:

Mi-a placut mai mult cartea love struck

Întrebări similare