Pe mine m-a ajutat foarte mult, eram foarte suparata pe viata atat de suparata ca l-am comandat sperand intr-o minune, oricum am trecut de depresie si m-am casatorit, am un copil si bani...eu nu pot sa il dau jos de la mana.Multi spun ca sunt dusa, dar doar eu stiu cat eram de nefericita inainte. Poate functioneaza doar la persoanele cu probleme serioase
Da... dupa parerea mea e o mare teapa...si chiar nu as vrea sa fac comanda de acest inel "miraculos". Gnaditi-va ca daca intr-adevar ar fi functionat un sfert de tara era bogata, fericita si fara probleme! Oameni buni, fiti seriosi!
)))))Nu e nevoie sa-ti comanzi asemenea prostii ca sa te convingi ca ai luat plasa din partea unor indivizi care profita de naivitatea si suferinta emotionala a unor persoane
Miraculosul inel LUXOR nu este o pacaleala.Totul tine foarte mult de puterea cu care trimiti ganduri spre o tinta fixa.Numeroase persoane comanda inelul si se asteapta ca peste noapte sa se trezeaca cu bani in portofel sau geanta, sa fie indragostiti lulea.Sa nu uitam insa ca totul actioneaza in spiritul timpului.De ce sa grabesti lucrurile.Catalina Mustata prezinta un produs, depinde doar de tine cum vei folosii acest secret-este un secret, care cuprinde printre altele :1)nu trebuie imprumutat, 2)nu se da jos de pe deget 3)se poarta pe un anumit deget...Inainte a pune inelul luxor pe deget, e bine sa va ganduti la ceea ce doriti sa realizati.Cumparati un inel pentru.dvs.sau persoana draga/iubita si nu uitati sa ganditi pozitiv. Spuneti in fiecare dimineata ca astazi se va intampla o minune Atrageti ceea ce radiati in jur.bani,dragoste,iubire
Draga daca ai de unde lua acest inel la un pret comvenabil pune mana pe el si ia l eu am avut unul si am facut cateva realizari, apoi l am facut cadou prietenei mele care avea probleme grave de sanatate.acuma este ok si eu la fel, am devenit ce mi am dorit de o viata. daca vreti sa mi trimiteti un inel contra cost id meu e valy_yonutz87
Buna ziua. Sunt creatoare de bijuterii si cred in puterea gandului, a autosugestiei si nu in ultimul rand in vibratia formelor.
Pretul de pe situl celor care vand acest inel este extraordinar de impertinent, mai ales pentru faptul ca acel inel este realizat in serie, dintr-un material foarte moale si foarte ieftin, si in plus, nu respecta forma si simbolul cercului prin faptul ca inelul este intrerupt pentru a se potrivi la cat mai multe marimi.
Sincera sa fiu l-am creat si il port de 3 saptamani. Spiritual ma simt excelent (oricum asa sunt de obicei :) si financiar am inceput sa prosper dupa o oarecare stagnare, daca se datoreaza inelului sau muncii noastre, asta nu va pot spune cu exactitate. Ce pot spune sigur despre acest inel este ca sunt mai energica ca de obicei si nu mai simt stressul cotidian, deci simt o schimbare si il voi purta in continuare.
Deci concluzia mea este ca inelul nu este o excrocherie ci pretul practicat de cei ce vand acest inel este o excrocherie. Pt a nu fi o excrocherie pretul practicat pentru un inel din staniu realizat cu matrita(adica in serie foarte mare, intr-un timp foarte scurt) sa fie undeva intre 5 lei-10 lei(maxim!), iar din argint undeva intre 30lei si 60 lei(depinzand de masura inelului).
Eu realizez la comanda acest inel din argint. Fiind lucrat si gravat manual, fiecare inel va fi unic pentru un purtator unic. Nu va face-ti griji daca il dati jos de pe deget, pentru ca nu trebuie sa il purtati neaparat pe deget. Il puteti purta si pe un lantisor la gat. Are acelasi efect, importat este sa-l purtati cu d-voastra.
http://bijuteriiperleargint.wordpress.com/......rhetipale/
Am gasit si eu reclama in revista as fi vrut sa trimit si eu talonu pentru inel dar am citit pe alte site-uri ca nu e nimic adevarat.pe cine sa credem pe oameni sau pe Catalina Mustata care cica minte
Domexd întreabă:
alexutza222 întreabă:
badriel întreabă: