Eu? Clar, nu ma cunosti.
Error 404 "persoane" not found
Glumesc.
Sunt putine persoanele respective. Le numar pe degetele de la o mana. Totusi exista. Nu este imposibil.
Intai si intai trebuie sa am incredere in acea persoana, lucru care poate sa dureze destul de mult...
Cateodata este mai bine sa pastrezi anumite lucruri pentru tine. De ce sa-ti arati sentimentele in public, oricum nimanui nu i-ar pasa?! Poate doar familiei si altor 3-5 persoane.
Fiecare este pentru el... nu are rost sa fii trist sau sa te "deschizi" in fata oricui.
Stii prea bine ca lumea este plina de persoane false...
Stiu!
Nu te-am vazut de mult pe TPU!
Nu prea mai am timp pentru TPU
Teme, hobby-uri... prieteni carora trebuie sa le raspund la mesaje...
Te inteleg!
Depinde de persoana. Cu unele acel moment nu va veni niciodata, nici dupa 1000 de ani. Cu altele poate veni de la inceput, fara mari demonstratii de incredere si alte cele. Pana la urma imi deschid sufletul inaintea mea in actul de a purta conversatii ceva mai intime, delicate si abia dupa e vorba de alta persoana. Daca simt nevoia sa ma cunosc mai bine sau sa cunosc mai bine pe cineva, vreau sa stiu lucruri care conteaza, chestii care spun ceva despre noi. Altfel, daca simt ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine si persoana e si genul care judeca si pune etichete, ma rezum la un salut, ce mai faci, hai pa( si asta daca nu am de ales, altfel ignor complet). Pe mine nici familia nu m-a cunoscut prea bine, pentru ca nu am fost genul sa le spun chestii delicate cu una, cu doua. Mai lasam cate ceva la vedere din cand in cand, la unul, doi ani, ca sa se pastreze apropierea. In rest au trebuit sa se bazeze mereu pe supozitii.
Buna
Am ajuns la concluzia ca, este mult mai bine sa ma destainui unui strain, decat in fata unei rude /prieten/ etc.
Am fost "muscata" de rude si nu mai vreau, asa ca, daca simt nevoia, o fac si in fata unui strain.
O zi buna
Nu intotdeauna.
Asta am spus si eu.
Nu chiar.
Depinde de persoana, daca eu simt ca persoana respectiva merita, atunci ''dau din casa'' cat mai multe, dar daca este o persoana necunoscuta, nu ma apuc eu sa-i spun marea cu sarea!
Sufletul meu e o carceră, nimeni nu poate să intre acolo, decât după multă muncă.
Deci nu. Deşi... au fost unele persoane în care, pur şi simplu, din instinct, am avut încredere.
Ai fost la biserica? Si eu
Si nu prea imi deschid sufletul in fata oricui. Doar la anumite persoane. Sunt scorpion stii? Imi place sa analizez persoanele mai intai . Dar tu?
La fel ca tine!
Cumva stiam asta :*
:* Si eu!
In niciun caz. Pana nu am certitudinea ca persoana aceea e de incredere, nu!
Oricine considera ca are lucruri mai importante de facut decat sa discute problemele care ii anima pe altii.
Cat despre mine, nu pot sa ma deschid in fata nimanui. Nici macar cand vine vorba de prieteni buni.