| RAY a întrebat:

Va regasiti si voi?

https://www.youtube.com/watch?v=s3J7UQeSfuQ

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu ma regasesc, dar oricum niciodata nu m-am considerat impostor, iar daca eram sau nu bun de ceva, nu ma interesa, traiesc ca sa ma bucur de viata, nu sa fiu bun sau nu de nu stiu ce, deci fata are si probleme psihologice si impresie proasta de ea, pe langa ADHD.

Dar se ia tratament fie Concerta sau Strattera si se rezolva, nu e nici o problema.
Doar sa se duca la neurolog si gata.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Prima pastila de Concerta e ceva wow imi amintesc si eu ziua respectiva,si eu iau concerta de un an impreuna cu nebilet,prozac, trtitico, nu voi scapa niciodata de concerta, anexitate, depresie si suspectez cv borderline sau bipolaritate

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

In ce sens prima pastila de concerta era wow?

Nu am cuvinte sa ma exprim, nicioata nu m-am simtit asa

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Ti-a dat drumu la dopamina, de aia te simteai mai high, ca de la deficitul de dopamina ai ADHD si e tratament f bun. Dupa aia ai facut toleranta rapid si a doua doza n-a mai fost la fel, dar a mers pe ADHD.

Si mai se mira astia ca se drogheaza lumea, pai e logic, da niste stari astea de ar lua si cel mai sobru profesor universitar care are placeri din astea, ce dracu.
Creierul nu stie sa lucre cu ele dar adevaru e ca scoate omu din viata cenusie pe care o duce, servici de nu se poate, casa, copii, treburi casa, dormit si de la cap.

Bine, nu ma refer la etno si la rahaturi infecte, ci la cele ce accelereaza o stare deja naturala existenta, nu care face reactii cu totul noi anormale neexistente deja (ca de aia si te face zombi).

Corect,a doua doza nu sa mai simtit asa wow