E greu de dat sfaturi ptk doar tu sti ce e in sufletul tau si cum te simti...de ce e prea devreme sa lupti pentru ea? mai bine prea devreme decat prea tarziu...eu sunt de parere k in viata nu iubesti de multe ori si pentru pers iubita (daca merita bineteles) sa faci orice...iti recoman sa asculti piesa lui bullet a fost o data...
Daca te iubea si ea la fel nu va desparteati asa ca mergi inainte nu e un capat de tara. Daca ea a vrut asa las atimpul sa decida. poate o sa i para rau dar viata merge inainte nu a fost pentru tine. Vei gasiadevaqrata iubire si pe cineva care sa te merite
Imi dati sfaturi? Daca tot ziceti ca aici suntem cu totii prieteni, eu stiu ca prietenii se ajuta intre ei
Ea mi-a zis sa ii mai dau timp sa isi revina si ea. oricum suntem cei mai buni prieteni acum momentan. Dar eu vreau mai mult ca mi-e frica sa nu o pierd de tot. pup la toti care imi rasp
Hmm, depinde ce simte ea. Daca ea a vrut asta sigur a facut-o pentru un motiv. Daca momentan va intelegeti bine si sunteti prieteni las-o asa pentru un moment, sa nu o pierzi si ca prietena. Parerea mea e sa o lasi asa o perioada de timp. Sigur are problemele ei de nu mai putea cu relatia voastra! Bafta oricum. Si imi pare rau!