| TheLord a întrebat:

Va rog cine stie de ce naibi sau inchis inregistrarile pe metin2 GX? va roog

Răspuns Câştigător
| dragon40 a răspuns:

Stiu eu pentu ca servarul e full, poti sa-ti faci cont pe metin gx Beta asa zisul servar 2

13 răspunsuri:
| Ralluxd a răspuns:

Si eu joc Metin2 GX! de curand l`am downloadat si pe server 2 merge sa te inregistrezi, pe server 1 nu merge.nu`s ce are...cine stie poate pentru. ca e un server privat si au doar o limita de timp sa te inregistrezi... oricum e super tare, cresti foarte repede eu intr-o zi am facut lvl 56big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...Problema asta apare si la RO. Pur si simplu s-au terminat locurile de pe server. Adica mai p intelesu tuturor: at cand trebuie sa bagi peste acel numar de jucatori apare lag full-time, intarziere la logare, etc. Mai bine e sa incerci p alt server, saw sa incepi p alt serv privat happy Toate cele bune, anonim

| Daviiiiiid a răspuns:

Bai. eu zic sa lasatzi metin2 Ro. jucati-va si voi mt2 guabina. e f. taree :X Si mai joc si eu pe Gx. e si el suuper tare. dar nici la mine nu mia merge sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man sau inregistrat prea multi pe gx din cauza ata nu mai sunt locuri ca sunt ocupate

| Gabi1335 a răspuns:

Pentru ca nu se mai pot crea conturi pe sevar 1 nu mai este loc dar merge pe sevar 2.

| claudiu1999 a răspuns:

Da stiu eu am facut lvl 76 in 500 si ceva de minute dar acum cand downloadezi are virusi!

| IDede a răspuns:

Sau deschis inscriete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar acum nu mai merge nici pe server 1 nici pe server 2 ca sa te inregistrezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge nici server 1 nici 2 pls astia care detineti metin2 gx sau carei cunoasteti va rog deschideti inscrierile metin2 gx e cel mai tare de celelante servere m-am saturat cautam serveru asta privat da acum ca l-am gasit nu merg inregistrarile deci va rog deschidetile crying crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu vrea Gm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba lasati gx intrati si voi pe betamt2 iteme ieftine rata buna www.betamt.ro intrati e super tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greseala mea :D era saitu www.betamt2.net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci saitu este www.betamt2.net