Stiu eu pentu ca servarul e full, poti sa-ti faci cont pe metin gx Beta asa zisul servar 2
Si eu joc Metin2 GX! de curand l`am downloadat si pe server 2 merge sa te inregistrezi, pe server 1 nu merge.nu`s ce are...cine stie poate pentru. ca e un server privat si au doar o limita de timp sa te inregistrezi... oricum e super tare, cresti foarte repede eu intr-o zi am facut lvl 56
...Problema asta apare si la RO. Pur si simplu s-au terminat locurile de pe server. Adica mai p intelesu tuturor: at cand trebuie sa bagi peste acel numar de jucatori apare lag full-time, intarziere la logare, etc. Mai bine e sa incerci p alt server, saw sa incepi p alt serv privat Toate cele bune, anonim
Bai. eu zic sa lasatzi metin2 Ro. jucati-va si voi mt2 guabina. e f. taree :X Si mai joc si eu pe Gx. e si el suuper tare. dar nici la mine nu mia merge
Pentru ca nu se mai pot crea conturi pe sevar 1 nu mai este loc dar merge pe sevar 2.
Da stiu eu am facut lvl 76 in 500 si ceva de minute dar acum cand downloadezi are virusi!
Ba lasati gx intrati si voi pe betamt2 iteme ieftine rata buna www.betamt.ro intrati e super tare.
andrei_7804 întreabă: