| xDxDxDxDxD a întrebat:

Va rog cititi pana la capat FUNDAA cine imi poate spune ce ar fi mai bine sa face:am o colega care nu stiu ce are asa special (e o simpla fata la fel ca mine nu e nici de bani gata si nici cea mai buna la invatatura ca sa spunem ca ar profita de ea doar ca sa le ajute la teste sau sa le dea tema, Nu)dar majoritatea fetelor vor sa fie pr cu ea.in cl a 5 a fost cea mai buna pr a mea, in a 6 au venit la scoala la noi inca 3 fete, ne-am inteles toate bine. dar am ajuns in a 7. aici au aparut probeleme. cearta, plansete etc.Ma simt data la o parte, cand nu ma baga in seama cand o intreb ce face. dc da raspunsuri asa scurte, de ce se crede prietena mea daca toata ziua o vad ca rade impreuna cu 2 colege (cele care le am din a 6), sta la geam doar cu ele, merg toate la magazin si altele. ea imi spune ca nu are nici o treaba cu ele. dar asa cum o zice. nimeni nu ar crede-o.Va rog ajutati-ma.

1 răspuns:
| raluka20 a răspuns:

Un sfat prietenesc, din propria experienta. nu pune la suflet, las-o in pace daca ei ii e mai bine cu cele 2, incearca sa-ti faci si u o alta prietena, o sa vina ea inapoi la tine si o sa-i para rau, daca vine la tine sa nu o ierti din prima. am patit si eu din astea si pana la urma si-a dat seama k nu a facut bine, dar pana la urma tot nu am ramas prietene pentru ca si-a facut prieten si a ramas cu el, dar pe urma si-a dat seama k nu e bun nici prietenul ei k o batea, se comporta urat cu ea etc, pana la urma a plecat in strainatate ea si nu am mai vorbit. lasa k ai timp de prietene, nu mai fi suparata :*