| alina_1787 a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati.Am pe picioare(mai mult pe coapse)niste bubite rosii, uneori parca arata ca niste cosuri.Ma gandesc ca e de la epilat dar imi apar si la 2-3 saptamani dupa ce ma epilez. E asa grav incat nu pot purta fuste scurte sau pantaloni scurti aproape deloc. S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme? Cum le-ati rezolvat? M-a sfatuit cineva sa ma dau cu propria urina dar nu stiu ce sa fac...Va multumesc mult sa ma ajutati. Dau fundita...

Răspuns Câştigător
| gabrielgypps a răspuns:

De la transpiratie si caldura. de obicei apar la barbatii ce lucreaza in salopete si praf, toata ziua in soare. incerca sa nu mai portii blugi sau pantaloni in zilele calduroase, apoi mergi cat de des poti la apa, deoarece apa curata orice rana, deschide porii mai bine decat orice iar soarele usuca orice cos + maroneste pielea. asadar, mare, strand, balaceala, si picioare frumoase. bafta

5 răspunsuri:

Calmeaza-te, nu este nimic
si surorii mele i s-a intamplat de la blugi stramti, a transpirat in ei si i-au aparut bubite rosii
NU SUNT PISCATURI! tu trebuie doar sa nu iti mei iei blugi in zilele cu soare, poarta si tu niste fuste. poate chia pantaloni scurti
sper ca te-am ajutat!

funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba ceara. www.tpb.ro - dotari si consumabile pentru saloane de infrumusetare. Poti incerca kitul de epilare cu ceara pentru inceput

| ottovintila a răspuns:

Incearca un ulei dupa epilat cu menta care iti va inchide porii si este si racoritor. Are efect de calmare a porilor iritati. Daca este mai grav vezi ce spune un dermatolog. Uleiul precum si produse profesionale de epilat gasesti la Total Pro Beauty www.tpb.ro

| romulla a răspuns:

Sunt hainele stramte care nu sunt din bbc corpul nu respira indeajuns si de aceea se fac in saezonul rece iti vor trece dar, pina atunci incearca sa te imbraci cit mai lejer si nu itoi vor mai aparea.

| elena_4927 a răspuns:

Incearca cu mixtura mentolata si daca iti mai apar poate ai o alergie si nu iti dai seama.