| ILoveMusic25 a întrebat:

Va rog frumos ajutati-ma! Trebuie sa slabesc si nu stiu cum crying in primul nu am unde sa fac sport asta e partea nasoala....as avea nevoie sa-mi dati o dieta si niste sfaturi va rog!
Va multumesc muult :*

5 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cum sa n-ai unde sa faci sport? Vrei sa slabesti fara sa transpiri? Da-le in... de diete ca nu te ajuta daca nu te misti

| LoveSleep a răspuns:

N-ai nevoie de diete. Trebuie doar să nu mănânci mult și rar. Mănâncă puțin și des.

Aleargă pe afară în fiecare seară până când îți cedează picioarele. Fă niște genoflexiuni, flotari și abdomene și o să fii model în câteva luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de faptul ca poti face sport si in casa, e imposibil sa nu gasesti un loc unde sa alergi, oriunde ai locui.
Nu te-as sfatui sa te apuci sa mananci dupa cum iti zice unul sau altul pe net, fara sa stii daca se pricepe macar cat de cat.
Cel mai bine e sa vorbesti cu un medic.

| Pinocchio a răspuns:

Poti sa faci sport si acasa, chiar si fara echipamente, doar vointa sa ai.
Dieta sanatoasa gasesti pe net cu miile.
Dar numai cu dieta nu prea o sa slabesti.

| ILoveMusic25 explică:

Faza e ca stau la bloc si la etajul 4 si mama ma cearta ca daca sar prin casa se aude la cei de jos si noi stam cu chirie si ne e frica sa vina sa faca scandal crying si de asta n-am unde sa fac sport...mai este o posibilitate aia de a face sport in balcon laughing matusa mea a zis ca daca sar eu prin balcon o sa se desprinda straight face