Respira. Trage aer adaaaanc in piept. O sa te ajute.
Pe langa asta, gandeste-te ca orice ar fi, in seara asta nu conteaza. Vedem maine. Acum e liniste si pace. Nu mai conteaza nimic altceva.
Daca ai un atac de panica, si ai la indemana o pastila Xanax, poti lua doar jumatate, dar doar in acest caz. In rest sa nu iei.
Deschide geamul si ia o gura de aer proaspat.
Si daca nu te ia somnul, nu e problema. Noi suntem aici
Va mulțumesc din suflet la toți de aici! si tie!
mai nu plâng de nervi si greață.
toată sunt frisoane, parca leșin, amețesc...
nu ma gândeam niciodată ca prietenii pot fi asa.
aparent minus o prietena...
niciodată, dar niciodată eu nu mai vb cu nimeni prin mesaje sau îmi spun grijile, dar niciodată
Nu spune niciodata
S-a intamplat, asa sunt oamenii.
Lasa ziua de maine. Iti garantez ca o sa fie una buna. Daca nu... abia astept sa imi spui
Si uite, ai dat de o persoana care te-a dezamagit. Si ce? Mai sunt atatea persoane in lumea asta pe care nu le cunosti, si nu te-ar dezamagi prea curand.
Nu trebuie sa cauti asta intr-o persoana neaparat. O sa se arate ea oricum.
Seara minunata sa ai! ^^
S-a rezolvat. am ajuns la concluzia ca niciodată nu ma mai plâng la nimeni.
si faza e ca am dat o faza la 4, practic am împărțit o chestie si s o dat mai departe datorita unei prietene false.
asta i tot. m-am mai calmat
doamne, dar dintr-o chestie mica se ajunge la ceva mare
Bun, super
Dar din nou, nu zice ca niciodata. Suntem oameni, sigur o sa ai momente cand o sa ii spui greutatile cuiva, nu este nicio problema.
Ma bucur ca s-a rezolvat ^^
Hey!
ups, scuze pentru greseliile gramaticale, scriu repede si tastatura mea mai baga predicții din alea...
nu serios, când o sa mai am probleme de genu, sigurat nu o sa ma mai plâng la străini aka prieteni.
vezi cum sunt.
o sa zic la ai mei sau la cineva care ma poate asculta si care poate păstra un secret.
ieri eu puteam sa dezvălui toate secretele tipei aceleia tuturor, după fază, dar nu s asa de șarpe ca și ea.
Concluzia este ca nu o sa mai vorbesc cu nimeni chestii persoanele sau despre altcineva în special prin mesaje si in special altor prieteni...
mulțumesc frumos de ajutorul acordat. ly
anul ăsta se pare ca am trecut prin 2 stări de panica...
Nu este nicio problema
Imi pare rau pentru cele doua stari de panica, dar sunt sigur ca o sa iti foloseasca cele invatate pana acum legate de aceste lucruri, mai ales in autocunoastere.
Seara frumoasa sa ai!
Ce ai patit?
Gandeste-te ca panica nu te ajuta cu nimic,
mai bine trage aer in piept, si cauta o rezolvare, sau, in functie de situatie, vezi partea plina a paharului (in caz ca ai uitat, unii s-ar bucura daca ar avea un pahar).
E un atac de panica, ai facut ceva gresit si vei fi trasa la raspundere, cineva apropiat e grav bolnav, sau despre ce e vorba?
Nu chiar, dar o prietena la care nu ma gândeam niciodată, efectiv m-a trădat si mi-a făcut o faza foarte nasoala(chiar dacă putea fi si accidentala faza, ea trebuia sa și țină gura din moment ce i-am zis sa nu zică la nimeni, nu?)
efectiv mai ca nu vomit în situații de genul, acum vina cade pe mine, eu nefăcând nimic greșit...
nu știu ce sa fac, mi rău...
situații de genul mi se întâmplă in panica sau atunci când mi se ia sânge
Da, secretele ar trebui tinute, insa nu e un capat de lume daca persoana isi calca cuvantul.
Daca chiar a facut-o la modul nesimtit, cu intentia de a te face sa suferi, poate ar fi mai bine sa reconsideri relatia/prietenia cu ea.
Nu la modul sa va paruiti intr-o piata publica, dar ai mai mare grija pe viitor cui te destainui.
Decat cu prieteni falsi, care abia asteapta sa te impinga la fund, ca sa se remarce ei, mai bine singur.
Orice ti-ar fi facut, gandeste-te ca e un fleac in comparatie cu problemele "adevarate".
Incearca sa te gandesti la altceva pana adormi, la ceva care nu se leaga deloc de respectiva persoana.
Fa-ti un ceai de tei, fa o serie de fandari sau genuflexiuni, si pune un episod din Two and a half men, pana vei adormi. (eu chiar nu-s cu serialele, dar cunosc pe cineva care se binedispune in acest mod).
Daca ceea ce ti-a facut nu are implicatii majore/grave asupra ta in societate, maine nu o sa ti se mai para atat de grav.
Hello, in primul rand linisteste-te ca nu te omoara nimeni, nu ti se va intampla nimic, nu cred ca e atat de nasoala situatia, te-a pus putin intr-o situatie aiurea pentru ca ai avut incredere in acea persoana si ai vrut sa nu se afle, persoanele de genul care serpuiesc sunt niste nevertebrate care nu merita sa fie numiti prieteni. Inca o data iti zic sa te linistesti, cel mai probabil va urma o 'confruntare' in cazul in care e ceva mai serios dar doar atat, mai mult nu are ce sa se intample, pe acea persoana sa nu o mai numesti prietena. Calm down!
Ce simpaticuta esti, gasesti ceva amuzant si in anxietate.
Nu stiu... imbratisari comunicare cu alte persoane?
Mananca ciocolata dinaia neagra amaruie, s-ar putea sa te relaxeze. Cacaua ajuta la eliberarea serotoninei.
Daca nu, pe mine m-au ajutat sportul.
Poti incercat.
aswaghandha, rhodiola rosea, ginko biloba, bacopa manieri, litiul orotat. Au efect pe termen scurt impotriva anxietatii.
Awww mulțumesc din suflet.
imi iau ceva dulce
eu mereu pun la suflet dar când mi o fost ziua mai draga, dix atunci s-a întâmplat. da fix atunci.
nici nu pot dormi, stau cu gândul la ziua de mâine
LisaJulie întreabă: