| VooDau a întrebat:

Va rog frumos nu stergeti intrebarea dar nu am inteles la scoala si nu are cine sa imi explice cum adica trupul omenesc este frumos numai in masura in care oglindeste sufletul cum puteti argumenta va rog repede urgent.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trupul omenesc este frumos atunci cand nu iti bati joc de el. Nu fumezi sau ai vicii din astea. Poti face un sport. te duci la sala, fitness sau jogging. Nu are treaba sufletul cu asta... Nu stiu la ce ai vrut sa te referi sau ce ai vrut sa auzi dar nu te gandi la asta la anii tai. Deocamdata daca nu fumezi sau ai vicii din astea poti sta linistit, pe parcurs ai sa vezi mai multe. Si apuca-te de un sport ca inca mai ai timp

2 răspunsuri:
| corina_1614 a răspuns:

Hmm ...se refera la faptul ca degeaba un trup este frumos daca sufletul este rau. In 1 faza vezi trupul iar mai tarziu iti dai seama si de sufletul trupului, daca este urat toata frumusetea trupului dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corina si daca ai un suflet bun ...adica invers. Nu are treaba una cu cealalta.Sunt fel si fel de oameni nu poti vedea in interiorul lor. Toti se comporta frumos pana la un anumit pct. Deci daca esti frumos nimeni nu te ia la purificat si ti se deschid totodata multe portiwinking indiferent ca ai un suflet rau. Asta se vede dupa o perioada. Fiecare stie clar ce-i in sufletul lui dar eu iti garantez ca daca te-as lasa sa ma cunosti un an de zile ti-as demonstra pe urma ca nu ma cunosti deloc