| StefanutzDz a întrebat:

Va rog frumos ziceti-mi si mie niste cuvinte care se termina in ida cu a de la ala. Dau fundita! Dar sa ziceti altele in afara de omida stafida peptida caramida timida rigida firida.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Corida, morbida, hibrida, frigida, ierbicida, solidahappyBafta!

48 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aici: http://dexonline.ro/definitie/*ida ai 364 de cuvinte. Atunci cand o sa mai vrei cuvinte cu o anumita terminatie da o cautare in dexonline.ro cu *(steluta) si terminatia respectiva, cum a fost acum cu *ida. Numai bine!

| luiza a răspuns:

Palida, sorida, torida,

| ZOON a răspuns:

Arahmida, arahida,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

buricocida, perfida, stalactida, blida, obida, suicida, sugicida, si altele mai de adulti dar nu ti le pot scrie ca este noua si 20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am gasit urmatoarele cuvinte care se sfarsesc cu -ida:fluida, solida, palida, stafida, rigida, omida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Partida, arida, perfida...Eu am nevoie la limba romana...Iti multumesc mult de ajutorul dat indirect de tine, Stefane!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arahida, stupida, torida, candita, glucida, conopida, omida, palamida, florida, arida, stafida, invalida, spladida, perfida, solida, piramida, rigida, lichida, alcaida, rapida, zaharida, partida, stupida, timida, ierbicida, morbida, stalactida, blida, fluida, palida. Sper ca v-am fost de ajutor eu sunt Alexandra PWP! ^_~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cxvcc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rigida stafida stalactita omida corida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc all si mie imi trebuia cuvintele acestea pentru tema la LB.Romana Va Multumesc din Suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu multumesc si mie imi trebuia la LB.romana!
multam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omida, rigida rapida partida omida torida timida conopida fluida ierbicida arahida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conopida, solida, lichida, aida,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog ziceti-mi niste cuvine care se termina cu ida la sfarsit plz adc omida, caramida si valida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timida si stafida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caramida torida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solida, partida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caramida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

imi spuneti va rog niste cuvinte care se termina in ida big grin pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Palida, omida, timida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cuvinte din astea pentru ca si eu am intrat pe ste ul asta ca sa iau niste cuvinte care se termina cu ida pentru ca imi trebuie la LB.ROMANA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stupida, solida, splendida, invalida(valida) torida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nimeni(sau aproape nimeni) nu poate scrie corect, cuvintele asa cum sunt, in majoritatea greselilor cu cratima... pe bune deja m-am saturat ca gasesc numai scrieri d-astea... stupide pe toate site-urile?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gravida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se refera la cuvinte cu ă, a precizat, dar eu am dat pe RO si am zis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc frumos pentru cuvintele date

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.Deci:omida,palida,caramida.molida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caramida, omida, vida! Hai la minca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc mult de raspunsuri! Am nevoie si eu la limba romana! Chiar ca e de ajutor INTERNETUL!laughinglaughinglaughing

Întrebări similare