Cauta inpachet una dintre cartile cu numarul 5, pai pune-o undeva in pachet(pe la mijloc) apoi imparte pachetul in 2 si pune pe cineva sa traga o carte si sa se uite bine la ea apoi s-o puna sub a doua parte a pachetului apoi i-a partile din pachet i fale din nou un singur pachet, insira-le pe masa cu fata in jos si veio vedea ca iti apare 5-ul pe care l-ai pus de la inceput,spune-i ca aia ii cartea, o sa spuna ca nu, prefa-te ca te miri si numara de la locul de unde era cartea spre dreapta 5 carti, trage-o pe a 5-a si spune-i ca i-ai descoperit ce carte a luat.
Salut! Am sa-ti spun si eu unul:Uita-te la ultima carte din pachet(eventual la ultimele 2 in caz ca o ia pe ultima, le tii minte, ii spui sa ia o carte din pachet de unde vrea el/ea sa se uite bine sa o tina minte fara sa o arate cuiva apoi sa o puna ultima, tu amesteci pachetul de cate ori vrea persoana apoi cauti cartea de la sfarsit la care te-ai uitat tu si in fata ei este cartea aleasa de el/ea.Frumos si usor nu? Sunt nou pe aici nici nu stiu ce-i aia funda pe site-u asta dar ti-am impartasit un truc de-al meu, mai stiu dar nu ti le voi spune si pe acestea sper ca esti multumit!