Eu cred ca prietena ta e cam imatura. nu o mai baga in seama...pana nu isi cere scuze. sau gaseste-ti alta prietena...Ioana nu prea pare sa-ti fie prietena prietenii nu se barfesc intre ei, sa stii.
Hmm...Ioana nu cred ca iti este o prietena adevarata daca face lucrurile astea!:-s Poate nici "prietena" pentru ca una e sa fi prieten cu cineva in adevaratul sens al cuvantului si una e sa fi doar amic cu persoana respectiva, respectiv sa va jucati sau sa va distrati pur si simplu impreuna sau doar sa vorbiti.Nu te cunosc nici pe tine nici pe Ioana doar ca dupa cate ai spus cred ca este si invidioasa pe tine si nu stie sa pastreze o prietena ca tine, deci s-ar putea sa ramana intr-un final fara prieteni, pentru ca si "noile ei prietene" poate isi vor da seama cum e de fapt si o vor lasa balta; sau poate ca si ele sunt la fel ca ea deci se vor alia chiar daca e posibil ca si ele sa se barfeasca una pe alta!
Bafta:*
Eu zic ca este vina fetei din Italia, daca a zis ceva ce nu trebuie este complet de vina, ca este o barfitoare si vrea sa se bage intre tine si prietena ta Ioana.Eu zic cel mai bine sa vorbesti cu Ioana si sa lamurit lucrurile, dar nu o suna sa ii trimite un msg cel mai bine se vb aceste lucruri fata in fata! succes :*
As imparte vinaasta cam asa: 50% fata din Italia, 20% tu, 30% prietena ta. Prietena ta nu este o prietena adevarata daca te jigneste cu replicile ei, dar tu nu ar trebui sa-i faci jocul, nu-i raspunde la provocari, arata-i ca tu nu esti asa cum e ea, sau degeaba te plangi daca si tu faci la fel. Spune-i ca tu nu glumesti pe seama ei si o jignesti, deci nu ar trebui sa-ti faca si ea la fel. Iar fata din Italia e genul barfitoare, care se da de ambele parti, cand Ioana, prietena ta e cu spatele, vine la tine, si candtu nu esti atenta vine la ea. Evita astfel de persoane deoarece nu fac altceva decat sa destrame prietenii. Nu vorbi cu prietena ta la telefon, deoarece astfel de probleme se revolva decat fata in fata. Explica-i ce te nemultumeste, apoi ascult-o pe ea. Dupa aceea, incercati sa revolvati problemele si spune-i si ce a spus fata din Italia despre ea, explica-i ca atunci erai mai suparata, nu vroiai sa spui asta, aveai nevoie doar de cineva caruia sa-i spui of-ul tau, si ai cam exagerat. Dar iti mai propun sa o intrebi de ce te jigneste cu ''glumele'' ei, pentru ca pe tine te deranjeaza, defiecare data cand mai face o astfel de gluma ori pur si simplu spune-i ca e prea copilaroasa. De obicei astfel de purtariarata ca nu-ti este o prietena. Daca prietenia voastra consta doar in aceste lucruri, totul este clar: nu iti este prietena!
Draga deea, cum sa vb fata in fata? Nici nu ne intlnim, si nici nu cred ca mai am ce discuta cu ea. As zice s raman doar cu Ada, voi ce ziceti?
Sa stii ca oricum, eu nu vreau ca sa ramana fara prieteni. Pt ca e dureros si chiar daca suntem certate nu as vrea asta.
Eva1997 întreabă: