| yoanna97 a întrebat:

Va rog repede ajutati-ma dau fundita la primul si corect raspuns deci: am vazut mai de mult la o prietena de-a mea ca o intrzt pe google si nu stiu ce a scris. A dat dupa aia pe ceva si-a scris numele si i-a aparut ce inseamana de ex: mihai-cine se aseamana cu Dumnezeu? Si eu as vrea sa imi dati si mie un link sa caut ce inseamna si numele meu. Dar nu vreau eu sa-l caut printre sute de nume vreau sa imi apara cautare sa scriu numele si sa-mi dea ce inseamana mersi fainwinking dau funda, sa va vad care stiti?

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Nu cumva si-a scris numele, si a dat pe I`m feeling lucky (Ma simt norocos)?

Răspuns utilizator avertizat
| mira_5804 a răspuns:

Eu am o carte cu nume spune-mi cum te numesti si-ti spun. nu cumva Ioana?

| mira_5804 a răspuns:

Ioana-Nume de fata (si de baiat), folosit in hawaiana si romana. Pentru vorbitorii de limba romana, el corespunde numelui englezesc Joanna. De asemenea, Joanna este sursa de folosire a numelui hawaian. Sursa numelui englezesc este Yochana, un nume evreiesc, insemnand "Binecuvantarea Domnului." Acest nume este uneori scris Joanna. Scrieri alternative pentru numele Joanna includ: Joana, Joannah, Joeanna, Jo-Anna, Joeana. Acest nume este sursa pentru Ioana. De la legendara Joan of Arc (Jeanne D'Arc in franceza), acest nume este sinonim cu eroina inimii poporului.