Eu zic sa recunosti, iti iei pedeapsa si pe urma sigur nu mai faceti glume din astea de rahat cum va place voua sa mancati cipsurile. Adica orice copil are dreptul sa se distreze, da pana la o limita a decentei...
Stiiiu, dar înțelegeți-ma și pe mine, îmi cunosc mama bine și va zice ca umblu cu toți golanii și nu o sa ma mai lase afara, nu pot sa recunosc ca eu am fost asa ca dacă vreți ma ajutați bine, dacă nu asta e...
Pai la cum va bateti joc de oameni nu ar avea dreptate?
Nu avem cum sa te ajutam, asta este singura varianta
Nu, mereu spune ca prietenii mei sunt golani și ma influențează dar nu e asa, sinceră sa fiu du sunt mai golanca decât ei
Pai atunci le face lor un bine daca te pedepseste putin
Haideti va rog, spuneti-mi ce scuze ca sa bag când voi merge diseară. Ma gândeam sa ii zic ca eu am fost doar când a fost faza cu chipurile și de atunci nu am mai făcut nimic dar într-o zi nu ați vrut sa imi serviți la magazin și de atunci nu am mai venit, nu suntem singurii copii din cartier asa ca nu puteți sa dati vina doar pe noi, poate au fost alți copii sau poate au fost unii de pe strada și ii cunosc dar nu știu, sunt o gramada de fete care își prind parul în coada sus, m-ați confundat, nu eu am fost și tot feluri de vorbe de genu ca sa ma creadă dar cel mai probabil o sa zică "nu, tu ai fost, te-am văzut" deja se complica treaba deci...
Se complica rau daca minti...
Pai deja am mintit, i sa fie mai rău dacă afla ca am mintit deci... Nu o sa zic adevărul
Recunoaste... o sa te lase in cele din urma, zau asa.
Asta este, ai facut ceva, iti asumi ca un om matur responsabilitatea.
O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata ^_^
Bafta!
Nu si in cazul meu, am zis din start ca nu vreau sa recunosc...