| Kqzu97 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Fratiorul meu de 9 luni numai vrea sa doarma si plange intr-una.Marti am fost cu parintii in oras la matusa mea iar fratiorul meu a adormit la ea si a dormit cam vreo 2 ore, iar acasa dormea cam 30m-1 ora. Iar de atunci numai vrea sa doarma sorma exact 1-2 minute e marait nu e in apele lui plange incontiunuu iar mama e disperata, ii stinge bete de chibrit din 5 in 5 minute numai stie ce sa faca pentru. plange si nu-i trebuie nimic. Oare ce are? Ajutati-ma

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O fi bolnav. Nu cu bete de chibrit de face bine, ci cu o vizita la pediatru.

| mayli_9074 a răspuns:

Trebuie verificat cu atentie poate a mancat ceva si are crampe, are un dintisor care trebuie sa iasa chiar si hainutele trebuie verificate poate il supara ceva. poate fi o raceala il doare gatul.sunt multe motive dar trebuie multe atentie. sper sa isi revina. mult noroc.

| mihaa a răspuns:

Iasa dintisorii, cand este mai rau, sa incerce mama cu nurofen, mai exista si supozitoare novocalmin, sau supozitoare fenobarbital, calmeaza si i se va face somn, cu supozitor fenobarbital

| mihaa a răspuns:

Iasa dintisorii,cand este mai rau, sa incerce mama cu nurofen, mai exista si supozitoare novocalmin, sau supozitoare fenobarbital, calmeaza si i se va face somn, cu supozitor fenobarbital

| mihaa a răspuns:

Iasa dintisorii,cand este mai rau, sa incerce mama cu nurofen, mai exista si supozitoare novocalmin, sau supozitoare fenobarbital, calmeaza si i se va face somn, cu supozitor fenobarbital

| mihaa a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l duca mamica la medicul pediatru cat mai urgent si, sa nu il lase sa mai sufere. Are o suferinta daca plange si nu doarme.