Fa tu primul pas daca el nu face pentru ca vei suferi mult daca nu ii vei zice (stiu cum e) spune-i in fata si cine stie poate ca si el te place, dar e rusinat sa iti zica.Deci macar incearca sa ii spui si pe ocolisuri.SUCCES!
Ia atitudine, daca el e mai timid decat time, si crezi ca si el te place, fa tu primul pasinvita-l in oras la un suc sa va cunoasteti si intreaba-l daca vrea sa iesiti la plimbare prin parc.
Las-o dra...de lama, ce-a fost in capu tau? Du-te la el, da-l nai.de orgoliu&mandrie personala si spune-i cum sta treaba, ok?! Stii vorba aia,, nu poate merge mahomed la munte, vine muntele la mahomed"
Pai nu stiu ce sa zic daca chiar ma place... a spus c sunt draguta si c acum nu poate sa fie cu mine deci ce sa mai cred.sunt draguta dar nu poate fi cu mine e culmea si daca l-asi invita in oras ar spune c nu are timp si c are de invatat sau c trebuie s picteze nu stiu ce s fac, oricum el vine tarziu de la scoala si in weekend are ore.sambata are o ora de engleza si pentru aia nu poate iesii macar o jum de ora
Mie teama sa nu zica nu c altfel o sa ma simt mult mai rau de cat ma simt acum.