| Anna8812 a întrebat:

Va rog sa ma iertati pentru cateva lucruri pe care o sa vi le spun
Sunt suparata pe mine si familia mea ca nu mi-a oferit nimic frumusete, dragoste, existenta lor in viata mea.
As fi vrut sa am o mama frumoasa sa-mi ofere frumusetea ei.Din cauza ei sunt urata.Credeti-ma sunt urata,nu sunt ca in cazurile alea,o fata se crede urata si ea de fapt arata ca o papusa sau simpla,Din cauza ca mi-a lipsit frumusetea am avut numai hartuiri din partea fostilor mei colegi. Zilnic imi primeam jigniri, injuraturi foarte vulgare si injositoare pentru ei, obiectele imi erau distruse fiindca ea nu e nimeni.N-are cum se riposteze Sunt foarte furioasa pe mine fiindca buna educatie nu m-a lasat, regret ca nu am fost agresiva sa ma apar.Sa ma descarc. Colegii mei cum a fost ei,rai, aveau dreptate ca sunt urata.Eu la inceput nu i-am crezut ca sunt urata.Ma priveam in oglinda si nu ma vedeam urata, stiind ce inseamna cuvantul urat, ceva de care sa te speri sa nu poti sa privesti pe aceea persoana.Eu nu credeam asta, pana cand am vrut sa vad cu ochii mei facand poza cu telefon si au avut dreptate.In momentul acela tot ce imi spuneau ii credeam,sa-ti spuna jumatate din clasa urata,urata,urata,urata pana la terminarea gimnaziala. Eram distrusa pshic pentru mine,ca multi baieti ma jigneau ingrozitor si o singura propozitie mi-a distrus toata stima.N-am sa va reproduc cuvintele pe care mi le-a spus Sunt mizerabile, mi-am pierdut toata stima buna defenitiv. Temperamentul meu era sangvinic,o fata vesela, amuzanta, placuta in fata adultilor, acelor de varsta mea se pare ca n-a fost Am devenit melancolica, depresiva.M-am imbonavit psihic. Eram in gimnaziala, dar asta a fost si in trecut la gradinita copii fugeau de mine de parca aveam trei ochii, 6 degete, piele ciudata.Plangeam nestiind de ce copiii nu voiau sa se joace cu mine sa se imprieteneasca cu mine.Atunci nu am crezut ca de fapt era uratenia mea.Credeam ca din cauza ca nu aveam pe nimeni si puteau sa se ia de mine.Stii cum se intampla la animale, unul e fara parintii lui si...
Eram foarte mica si aveam si probleme cu invatatul.Am avut probleme la scoala. Aveam note mici pe care le luam cu forta.Parintii copiilor acelora erau furiosi parca pe mine cum profesori trec astfel de copil redartat,idiot, prost, prostanac, tont.Revolta parintilor era impotriva profesorilor.Nu erau ei de vina, ci un act pe care o puteau dovedi ca acel copil are voie sa mearga mai departe (C.E.S).
O doamna care nu era de aceeiasi parere cu ei, a apreciat educatia pe care o aveam Pentru ea era mai important educatia, de buna crestere,
In ciuda unor probleme corpotamentale.ADHD Invatam sa ma autocontrolez fara nicin terapeut,iar colegii invatau carte. Visam cu ochi deschisi,nu puteam sa ma concetrez,imi venea deseori sa ii bat in special pe baieti.I-am urat atat de multi pe baieti,devenind minsandra.II detest si la ora actuala. Generalizez tot timpul pentru ca mie mi s-a intamplat atatea ori, sa fiu refuzata de baieti in adolescenta, sa fiu jignita de un baiat, ingrozitor si la femeie care practica prostitutia ar fi respectat-o.Eu m-am simtit un gunoi,o nefiinta, erau atatia, mai politicosi,mai cu tupeu,toti aveau un punct comun URATA
Am intrebat pe unul
sunt atat de ingrozitoare?
Sunt o vrajitoare iar in oglinda ma vad o femeie draguta?
Nu mi-a raspuns nimic.
Mi-e teama ca voi ajunge ca-n povestea lui Charles Dickens cu Marile Sperante, ca voi fi o femeie necasatorita,urata,rea,batrana Domnisoara Havisham
Iertati-ma pentru toate, ca va indispun, ca sunt atat de negativista, pentru tot
Credeti ca merita o fiinta urata/urat sa fie iubita /iubit? Dau funda

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

In opinia mea nu exista persoane urate.
Exista doar persoane care nu si-au gasit un stil, un look care sa le avantajeze.
Eu zic ca aici te poti incadra si tu.
Esti fata, si cel mai adesea societatea induce ideea ca fetele arata mai bine cu parul lung, sincer, nu stiu, eu zic ca unele persoane arata mai bine cu parul tuns scurt, sau nu stiu, pur si simplu diferit fata de celelalte persoane.
Trebuie sa stii sa-ti scoti in evidenta trasaturile.
Acum desigur, nu stiu cum arati, nu stiu de ce ei te considera urata.
Dar mai stiu ca pe oameni nu ii vei putea multumii niciodata.

Cat despre intreabarea ta, toti merita o farama de iubire.
Acum, ce e drept, sa definim iubirea, e cam imposibil.
Depinde de asteptarile tale.
Pana la urma pentru a fii iubit nu e neaparat sa fii o persoana frumoasa la exterior, nu trebuie neaparat sa ai un partener.
Da, societatea ne induce multe idei, ne corupe, ne distruge, dar asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa facem cum vrea societatea.

| Anna8812 explică (pentru OldSoul):

Iti multumesc pentru cuvintele astea, Asta imi doresc sa-mi schimb look -ul.^_^

| OldSoul a răspuns (pentru Anna8812):

Iti doresc sa faci o alegere inteleapta si sa le demonstrezi celorlalti ca s-au inselat in legatura cu aspectul tau.
Mult succes, si sa faci alegerea castigatoarewinking

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si oamenii frumosi nu au parte de iubire, o sa inveti ca in viata e mai bine sa traiesti singura, eu am invatat din asta si asa imi continui viata. Femeile frumoase sau urate tot au parte de un handralau numai ca ala poate sa fie nesimtit betiv sau prost, de treaba mai greu se nimereste

| Anna8812 explică (pentru mgtow):

De asta mi-e teama cel mai mult.imi doresc un baiat normal. Parca in zilele noastre gasesti mai rar. Normalitatea din punctul meu de vedere este, un om echlibrat (in aproape ) toate.

| RAY a răspuns:

Eu nu am sa te mint ca fizicul nu conteaza ca noi barbati avem puteri supranaturale ca vedem sufletul astea sunt minciuni ctegoric conteaza fizicul, prima impresie e aspectul fizic si prima impresie face totul, dar vad ca esti educata si pari o persoana care stie sasi exprime trecutul si ceea ce simte, dar intrebarea e tu ce tip de baiat vrei? personal cred ca orice fiinta merita sa fie iubita si respectata daca fiinta respectiva iubeste cu adevarat, eu mam vazut cu fete urate si multe aveau pretenti mai ceva ca un fotomodel, cred ca vei gasi cand lasi din pretenti

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Mai stii cand ne contram pe tema asta si iti ziceam ca noi vedem prima oara sufletul? Chiar eram naiv zicand asta, mi-am dat seama insa ca lucrurile nu stau deloc asa

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Fi fara griji ca nu erai singurul care credea asta pur simplu urmai turma, fetele majoritatea inca spun ca doar sufletul conteaza dar apoi afla si ele ca asta e o minciuna,omul find o fiinta vizuala el percepe in mare parte vizual lumea,cand vezi o persoana frumoasa se elibereaza dopamina in creier asta se petrece involuntar,desi isi place sa o privesti, cand vedem o persoana urata se activeaza regiunea fugi sau lupta, regiunea frici, nu inseamna ca ne este frica de cei urati dar pur simplu nu ne place, ne degusta, omul mereu se minte ba ca nu conteaza banii, ba ca nu conteaza fizicul plus multe ipocriri

Cu totii visam aurul sa-l avem in maini, dar nu multi il si obtin si raman cu vrutul!
Noua ne place doar ce-i frumos, doar ce ne atrage atat fizic, vizual, sentimental si asa mai departe/
Dar sa stii ca iubirea mai e si hoata uneori, te mai pacaleste, e prea oarba in multe lucruri si uiti de conditiile astea.

Normal ca da, iubirea e mult mai puternica ca atractia fizica, mai ales pentru barbati care sufera foarte mult cand se desparte de iubita lor, 3 /1 e procentul de sinucideri din iubire, de 3 ori mai multi barbati ca femei, ca tentative femeile sunt mai multe dar barbati cand se sinucid o fac in stil mare sa spun asa

E o prostie sa te sinucizi din iubire,, cea mai mare prostie e sinuciderea in general.
Are balta peste orice ar fi, nu se termina lumea daca te lasa femeia sau va despartiti din alte motive, barbatul trebuie sa fie puternic si sa mearga mai departe,, lumea chiar nu e incheiata atunci...nici la celelalte despartiri.
Excludem din start relatiile de la plozii de 14-15-16 ani, aia nu e iubire ce fac, aia iubesc doar ideea unei relatii, e mai mult entuziasmul ala, la maturitate iti dai seama si tu de sentimentele tale cat de profunde sunt.
Ceea ce imi zici aici denota ca barbatii sunt mai sufletisti decat femeile, tind sa cred ca asa este, dar nu pot generaliza

Nu chiar,femeile sunt mai empatice,dar ele sunt mai invatate cu despartirile si cu suferinta in scimb noi negam ceea ce simtim, ele accepta ceea ce simt si se plang si se descarca in scimb barbatul vrea sa demonstreze ca e un om lipsit de sentimente si ca nu o iubeste, normal ca sufera barbatul mai mult din moment ce el neaga asta, plus ca multe fete nu isi spun in fata te las nu din timp te inseala apoi fug la ala, nu au tupeu sa-i spuna la ala ca s-a terminat asa ca aleg calea fug la ala, normal ca ala se seimte tradat de aia

| Anna8812 explică (pentru RAY):

Probabil sunt pretentioasa, insa nu vreau sa par rea, dar nu as vrea sa stau cu unul care are probleme psihice sau cu un om betiv, sau cu un om cu apucatori ciudate.La mine pretentia de avea un iubit nu este frumusetea.Imi doresc un baiat care stie sa respecte o fata.Mai mult imi doresc partea aia emotionala. Daca eu sunt slaba sa fie el mai puternic.Cum s-ar zice sa ne completam.Nu pun mult pret pe frumusetea baietilor, ci prin felul de a se comporta.

Denota ca femeile sunt mai lase?

Mai fricoase da, dar mult sunt si ipocrite

| RAY a răspuns (pentru Anna8812):

Asta draga mea spuneti toate dar fugiti dupa barbati frumosi, bogati, badboys, parerea mea este ca tu il astepti pe bil gates

Vezi ca Bil gates le-ar face toate poftele oricand si oricum )))))).
Omul in general e un las si un ipocrit

Bil gatesc isi doneaza cam toata averea dupa moarte asa ca degeaba viseaza la el, dar in usa multe fete tinere sunt cu barbati in varsta bogati la ei e ceva normal

Nu doar un SUA este asa, ci peste tot acolo unde banul face legea!

| LoveSleep a răspuns:

Fetițo, ai zis că detești băieții. Ce iubire vrei? De la cine?

| FAndrei a răspuns:

Buna! E un subiect foarte complicat, si multi oameni nu il inteleg, cred doar ca il inteleg. Am studiat problema aspectului si a modului in care ne privesc si percep ceilalti o perioada, pentru ca am avut chiar eu problema asta ( imi poti citi povestile pe profil). Dupa mai bine de 3 ani, de citit, studiat si privit pe Youtube tot felul de oameni care vorbeau despre subiect si despre seductie, psihologie, etc., am ajuns la concluzia ca aspectul conteaza. Acum, oamenii nu inteleg de fapt ca aspectul este format din personalitatea noastra, adica modul in care te imbraci, modul in care gesticulezi, tonalitatea vocii, daca esti ingrijit, fiecare mic detaliu spune ceva despre tine, despre felul tau de a fii. Tot la nivel subconstient, trimitem mesaje invizibile atunci cand vorbim, atunci cand fata noastra incepe sa se puna in miscare, avem niste mici procesoare ce preiau toate mesajele astea subliminale si le trasforma intr-unul singur, acela ca persoana cu care vorbesti sau pe care o vezi e intr-un anume fel. Ca si exemplu, cand vezi un tigan, sau un om de culoare inchisa, automat creierul e setat sa creada ca omul acela este intr-un anume fel. Asa functionam, atunci cand cineva te priveste, vede niste trasaturi in expresia fetei tale ce spune ceva despre tine, emotiile pe care i le transmiti tu acelui om, iar el le va prelua, in mod incostient. Fata ta se modeleaza pe parcusul anilor, muschii fetei se dezvolta in functie de cum ii folosesti, daca esti o persoana pozitiva, vei fii mai atractiva pentru ceilalti, insa daca esti pesimista, invers. Ca si exemplu aici, gemenii care sunt separati. La 30 de ani nu mai seamana unul cu celalat, sau foarte putin.
Am intrat in putina teorie ca sa iti faci o idee. Vreau doar sa iti spun ca, daca te concentrezi pe energia pe care o transmiti oamenilor, si iti distrugi egoul, adica sa nu iti mai pese daca esti frumoasa sau nu ( asta nu inseamna sa nu te ingrijesti sau sa nu faci sport sa ai un corp fit), o sa fii iubita de cineva care aprecieaza personalitatea ta. Putem vorbi si in privat dupa ce imi citesti povestile, daca doresti. O seara faina.

| Anna8812 explică (pentru FAndrei):

WOW,Cata dreptate ai!

| FAndrei a răspuns (pentru Anna8812):

Nu iti pot trimite mesaj privat, suntem Juniori amandoi, iti las FB sau Skype-ul aici?, sper doar sa nu il vada altcineva. Am incredere? laughing

| Anna8812 explică (pentru FAndrei):

Lasa asa mai bine, deocamdata, nu as vrea sa ai probleme ^_^.Mi-a placut foarte mult tot ce mi-ai spus.Am sa retin acest lucru. Vreau sa stii ca apreciez foarte mult oamenii ca tine ^_^ Iti doresc tot binele. Numai ganduri bune ^_^