| Andreea_8014 a întrebat:

Va rog sa-mi povestiti si mie ce s-a intamplat azi in filmul "A ta pentru totdeauna"
Va rog nu am reusi sa ma uit azi si nici maine dimineata in reluare nu pot sa-l vad.Va rog mult!

7 răspunsuri:
| Viuvi a răspuns:

Pfiu...nici eu nu l-am putut vedea azi insa il vad maine dimineata si promit ca iti raspund big grin

| Viuvi a răspuns:

Multumim "EmmaDrew" big grin

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Pai...Vidya a descoperit ca Sindura e cea care i-a facut rau lui Sagar. Vidya a zis adevarul despre ea in fata intregii familii, dar nimeni nu a crezut-o. D. J a tradat-o pe Vidya si a zis familiei ca de fapt Vidya l-a platit ca sa ii insceneze tot Sindurei. Sindura a facut pe victima si Sagar a obligat-o pe Vidya sa isi ceara iertare pentru tot ce a zis despre Sindura. In general, cam asta etongue
Pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vidya a aflat ca sindura este cea rea si ca lui hars i s-a facut o inscenare. dupa aceea dj a tradat-o luand banii dati de sindura s spunandu-i familiei ca vidya l-a platit sa i faca inscenare sindurei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa stiu ce se va intampla azi in a ta pentru totdeauna sunt madalina si carmen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vedeti ce am aflat eu ca vidya si sagar vor fi omorati de sindura cea proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amar a luat-o pe dia in brate iar sindura a obligato pe gauri sa isi puna vermilion