. eu mi l-am downloaddat si nu imi merge rau calculatorul. cel mai bine este sa iti iei un antivirus foarte bun, ca sa nu riscam sa se strice cumva calculatorul, deoarece sunt f scumpe :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Si chiar m-am mirat ca toowlbarul cu OW imi arata saptamanal cate un cod de gems, si chiar merge codul numai ca este de 10 gems... baftaaaaaaaa
Nu stiu daca are virusi sau ceva de genul... dar daca tu l-ai downloadat si calculatorul iti merge rau acum ...inseamna ca ceva nu e bine. s-ar putea sa aiba.nu stiu ce sa iti zic
Nu, nu are virusi...sora mea l-a descarcat de cand a aparut optiunea asta si calculatorul e in regula
Si eu am dawnloadat de pe el si nu mi-s-a intamplat nimic... posibil e din cauza antivirusului... ce antivirus ai? Sa sthii ca eu nu mint!
Eu am descarcat toolbar-ul si am luat 169 de virusi...(da stiu sunt exagerat de multi) mai bine nu downloada doar daca ai un antivirus foarte bun eu am bitdefendre si nu a facut fata acum calculatorul merge greu, se blocheaza, si multe alte chestii (NU MINT pe bune)
DubstepQueen întreabă: