Aici ajutam lumea prin a raspunde la intrebari, eu cu tine n-am treaba fiecare poate sa creada ca vrea. Daca esti nemultumit si te crezi ca tu esti cel care are experienta suprema pe acest site creeazati tu un blog unde tu poti fi unicul user care da raspunsuri.
Tu esti un fel de personaj comic al Romaniei, de fiecare data cand vad o intrebare de-a ta sau un raspuns ma prapadesc de ras (depinde si de intrebare sau raspuns). Aplauze lui tilica.
Ehh, stai linistit ca nu ma prapadesc deloc, doar cand ma pensionez la 65 de ani si raman in azil. Bafta.
Http://www.youtube.com/watch?v=CFwkSDnMIXc uite aici melodie adevarata :(( ce dor mie sa revin in tara.
@Tilica,au interzis usturoiul? Ptiuuu, ce ma fac? Fa-mi si mie rost de vreo 2 lazi!
Ai dreptate! Sfaturile le dau inteleptii, iar intelept devii dupa ce ai trecut ceva prin viata.Trebuie sa acceptam totusi ca nimeni nu stie adevarul absolut si ca ajutorul sau ideeile pot veni si de la cei mai putin "experimentati".
Tilica, doar stii si tu, de pe site, ca sunt useri care posteaza o intrebare pentru a citi raspunsul pe care il DORESC, nu neaparat pe cel CORECT.
E foarte adevarat ca la intrebarile postate sper sa primesc raspunsuri de la oameni maturi, dar asta e site-ul si padure fara uscaturi nu exista. Pe de alta parte, sincer, daca ideea userului care a postat un raspuns este buna, nu ma intereseaza varsta sau profesia lui, spre exemplu, imi plac raspunsurile date de userul @alexeanca, am inteles ca are doar 16 ani, dar este de o maturitate iesita din comun si crezi sau nu, cu mult peste oameni de 30 ani. Aceeasi situatie si cu userul @Spineshiver.
De asemenea, nu rad mai putin daca un spirit de gluma, care mi se pare bun, este facut de un prelucrator prin aschiere sau un manager.
La unele intrebari chiar raspund, la unele, unde nu am suficienta experienta sa raspund, doar imi dau cu parerea, dupa ce ma gandesc bine.
Nimeni nu are dreptul sa iti spuna ce sa faci... pana la urma acest site este doar metoda prin care fiecare spune ca ar face sau ce a facut in situatia respectiva si tu alegi ce vrei sa faci. Si poate ca eu student fiind ar trebuie sa sar la gatul tau... dar sincer intr-un fel inteleg ce vrei sa spui. dar nici nu iti face prejudecati ca s-ar putea sa te surprindem. Eu unu stiu de la 15 ani ce vreau sa fac si cum sa ajung acolo.
multa bafta si Have Fun
Domnu Tilica imi vine sa zburd in galop de cind am cetit explicatia matale urmata de intrebari.In ce ma priveste, am un pic de timp liber si-mi mai pierd vremea p'aci.Cit despre ajutorul dat nu prea cred sa aiba o valoare pentru ca am spus in mai multe rinduri ca singurul ajutor pe care putem sa-l dam este de a ajuta ca persoana in cauza sa devina ea insasi.Ma mira totusi ca intrebarea a trecut de filtru pentru ca mi se pare ca are o anumita directie la adresa siteului.Pazea ca vin aparatorii si sifonarii. Drept sa-ti spun, as lucra vreo citeva zile la taraba la tine numai din placerea de a te cunoaste mai bine.Dar deocamndata raminem tot pe site.
O fi buna telina, dar pana sa se intample cu vamile mai gaseai la mine cate-o sticla de ceva bun si ieftin sau o tigara ieftina, orice doreai dadeai comanda si in 3 zile aveai, acum nu puteai sa vi la mine si sa-mi comanzi sa-l impusc pe Boc deoarece dureaza mai mult de 3 zile
Lora fata draga( sa ma contrazica cineva ca Lora nu e draguta , jar maninca ),dar de ce adminii nu tin cont de asa ceva, adica daca la o intrebare rasuflata ai dat raspuns pe masura si ai fost sifonat ca ai dat raspuns aiurea cei de sus se multumesc sa-ti respinga raspunsul, nu e aiurea?
Eu chiar nu ma supar dar aici dam raspunsuri si ne si dam cu parerea in acelasi timp da chiar tu nu vezi si numele acestui site TPU care inseamna toti pentru unu iar acest cuvant inseamna ceva pentru. cei ce il inteleg dane tu raspunsuri daca esti mai cu experienta de unde stiik tu cata experineta avem noi sau nu si doar nu o sa vina un adult pe un site ca acesta ori ce adolescent sau copil cum vrei sa i zici stie sa iti raspunda la intrebari de dragoste asta chiar ca nu i o porcarie fiecare din propria experinta invata ceva si isi da seama asa ca mai bine taci decat sa vorbesti prosti care nici macar nu isi au sensu
RAY întreabă: