Din câte spui tu acolo, vrei şi profil bun şi uşor.
Eu am absolvit anul ăsta la profil real, specializarea mate-info. E adevărat că, din a 11 a, lucrurile se complică mult la matematică. intervine acea matematică mai grea, şi anume analiza matematică, în traducere, lucrezi doar cu funţii...e nasoală. nu mulţi reuşesc să o înţeleagă.eu unul, zic drept, nu am reuşit, dar, am supravieţuit.
E un profil destul de greu, dar nah, e şi normal, bagi mate ca eroul, info, la un momentdat avea mşi 4 ore pe zi, de vreo 3 ori pe săptămână.e destul de aiurea, nah...dar cică e de viitor.
La bio-chimie, faci chimie din plin, şi Doamne trăzneşte-o că grea poate fi... şi e tot profil real, deci bagi normal mate, fizică,.şi alte alea.
Pe profil uman, de exemplu la filo, e mai multă limba română şi din astea, engleză.
Un profil mai uşor, să zic aşa, e cel de ştiinţe sociale. Dar acolo bagi istorie 4 ore pe săptămână dacă eşti bun la tocit, acolo e de tine. Plus că dai teze din psihologie, economie, logică, istorie, a, da, şi engleză e materie de teză. Deci, alegerea e a ta.
Eu îţi urez multă baftă oriunde ai intra, şi ce să zic, dacă mai vrei să îţi zic unele chestii, lasă-mi un mesaj.
Faculta...pai dupa mate-info, oriunde poti merge.
Dupa filo, preferabil limbi
Dupa sociale, psihologie, psiho-pedagogie, geografie-turism, istorie, etc.
Ai de unde alege
Multumescc frumosss..dar la sfarsit am scris ca vreau sa imi zica cineva si ce facultate pot urma de pe ambele profile si meseriile care le pot avea...multumesc