Din câte spui tu acolo, vrei şi profil bun şi uşor.
Eu am absolvit anul ăsta la profil real, specializarea mate-info. E adevărat că, din a 11 a, lucrurile se complică mult la matematică. intervine acea matematică mai grea, şi anume analiza matematică, în traducere, lucrezi doar cu funţii...e nasoală. nu mulţi reuşesc să o înţeleagă.eu unul, zic drept, nu am reuşit, dar, am supravieţuit.
E un profil destul de greu, dar nah, e şi normal, bagi mate ca eroul, info, la un momentdat avea mşi 4 ore pe zi, de vreo 3 ori pe săptămână.e destul de aiurea, nah...dar cică e de viitor.
La bio-chimie, faci chimie din plin, şi Doamne trăzneşte-o că grea poate fi... şi e tot profil real, deci bagi normal mate, fizică,.şi alte alea.
Pe profil uman, de exemplu la filo, e mai multă limba română şi din astea, engleză.
Un profil mai uşor, să zic aşa, e cel de ştiinţe sociale. Dar acolo bagi istorie 4 ore pe săptămână dacă eşti bun la tocit, acolo e de tine. Plus că dai teze din psihologie, economie, logică, istorie, a, da, şi engleză e materie de teză. Deci, alegerea e a ta.
Eu îţi urez multă baftă oriunde ai intra, şi ce să zic, dacă mai vrei să îţi zic unele chestii, lasă-mi un mesaj.
Faculta...pai dupa mate-info, oriunde poti merge.
Dupa filo, preferabil limbi
Dupa sociale, psihologie, psiho-pedagogie, geografie-turism, istorie, etc.
Ai de unde alege
Multumescc frumosss..dar la sfarsit am scris ca vreau sa imi zica cineva si ce facultate pot urma de pe ambele profile si meseriile care le pot avea...multumesc
AndrewTate7789 întreabă: