Pentru mine este important.Inainte sa mananc ma rog fie cu voce tare, fie in gand, multumesc pentru mancare de fiecare data.Seara,inainte de culcare, la fel, nu uit sa ma rog.
Si eu ma rog la Dumnezeu.Este un lucru foarte important si cred ca fiecare ar trebuie sa faca asta.
Nu ma rog; e important pentru unii credinciosi. Depinde ce semnificatie ii atribuie fiecare acestei rugaciuni.
Si eu ma rog. dar mai am zile cand sunt ff obosita si nu mai reusesc sa fac lucrul asta din pacate!
Pai baiatul mosului noi din mosi stramosi si cind taiem piinea pe ea facem semnul Sf Cruci La masa in picioare Tatal nostru si multumim, dupa ce ne ridicam de la masa ne inchinam, Ce ramine dam si la ciini ca am 3 si sunt de mare folos ca ei fac legea in curte lege cateleasca.Mai da necazul peste noi cind merg toate bine, o grindina si se alege praful de porumb nu il ocarim pe Dumnezeu ne scrpinam in cap a paguba si zicem o da Domnul mai bine la anul si o luam de la cap.La culcare dupa ce ma spal ma inchin Tatal Nostru.Baba mea este mai bisericoasa citeste si rugaciuni din carti. Duminica in haine bune dam cu nasul la Biserica si mai dam si in timpul saptaminii ca Parintele om cu scaun la cap face slujbe mai tirziu sa apuce si lumea cind vine de la cimp sa dea pe la biserica cu nasul la Icoane Respectam sarbatorile si rinduielile si avem copii care crapa de sanatate si ii ducem 12 km zilnic cu caruta la scoala ca autobuzul este farimat si nu lipsesc ca ii ia tasu la intrebari ca aude de la lumea din sat Daca am musteriu lipsa in caruta nu dau bice la cai caut musteriul daca e bolnav scapa daca nu nuiaua si tasu zice merci.
Personal nusunt credincios practicant, dar (in afara de obiceiul crestinesc) este ca atunci cand esti nervos -stai si numara pana la 10 si apoi raspunde.rugaciunea aduce concentrare urmata relaxare ceea ce conduce "la normalitate" :masa, somn si orice altceva. a
Sora mea se roaga inainte de masa tot timpul, de vreo 5 ani incoace... Eu nu prea ma mai rog, doar uneori inainte sa adorm... Ultima data cand am fost la Biserica m-am dus cu,, interes,, si Bunul Dumnezeu m-a auzit, dar eu iar am uitat sa ma mai duc... insa rugaciune de multumire i-am facut - pentru noul JOB! ( asta fusese )
Stiti cum se zice..."Multumescu-ti tie Doamne, ca mi-ai dat si iar mi-e foame..." :
Nu ma rog .decat uneori seara .si nu am decat sa-i multumesc pentru tot...pentru ca sunt constient ca se putea si mai rau...chiar daca eu sunt nemultumit cam tot timpul ))
Ma rog inainte sa mananc sa nu mi se faca foame iar pana ma culc! deci ma rog...
Eu ma rog inainte sa ma culc. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am si ma rog pentru familia mea.pentru sanatate. Oricum, important e ca Dumnezeu imi aude rugaciunile mereu!
Va sfatuiesc pe toti sa va rugati si sa Ii multumiti Lui Dumnezeu pentru ce aveti, cat de putin este.
adyttu întreabă:
anonim_4396 întreabă: