Nu stim in ce mediu te invarti tu, dar sa stii ca oamenii normali nu au gasti!
Au familie (sotie, copii), au prieteni de familie, colegi de munca, cunostinte.
In functie de situatie, se intalnesc cu unii sau cu altii.
La 27 de ani ar trebui sa ai si tu o iubita si niste colegi de munca cu care sa te intelegi cat de cat ok.
Ba frate aici în zona mea și oriunde dacă cunosc pe cineva și comunic cu ei este asa de fațada și sa treacă vremea! Ăștia nu sunt oamenii de care eu am nevoie nu m-ar ajuta dacă as avea nevoie! Și ba da eu am nevoie de găști ca să fiu ajutat când am nevoie ca nimeni nu ma ajuta și îmi vine sa plâng de durere. Zici ca oamenii normal au iubita soție familie etc te întreb pe tine asa. Tu dacă ai vreo problema grava cu anumiți indivizi îți chemi nevasta sa te apere ea sau ce sa înțeleg? Ba frate dacă tu ești slab și nu te poți baza pe tine cum ai putea tu sa ai grija și de altul gen iubita ta? Răspunsul tău nu mi-a fost util aștept alte răspunsuri în număr cât mai mare de la alți membri.
Tu nu ai nevoie de nici o gasca ca nu esti gangster sau mafiot. La 27 de ani, ai nevoie de o activitate din care sa iasa bani ( loc de munca, o afacere, un hobby, etc.), si sa ai acolo in cercul tau de cunostinte, prieteni, rude, iubita/nevasta, etc. In rest, trebuie sa ai un scop in viata spre care sa tinzi, folosindu-te de cele de mai sus.
Scandalurile si problemele nu vin la tine din senin. Ele vin in urma unor alegeri facute de tine. Eu de exemplu sunt prada cea mai usoara daca ar fi sa iau ipoteza ta. Anume ca sunt mic de statura, am abia 62kg si nu am "tovarasi" care sa sara la bataie. Si pana acum, nu s-a luat nimeni de mine. Asta pentru ca mi-am vazut mereu de treaba si am dat impresia oriunde ca sunt de treaba si las loc de buna ziua.
Eu am alergat mereu cu tovarasii mei. Doar aia buni au ramas si îi poti inumara pe degete. Crede-ma ca nu ai nevoie de anturaje si de brigada sau de gasca. Vei intra numai in belele, si ghici ce?! Cand vei avea probleme reale 99% din " brigada" te se va face ca nici nu te cunosc. 99% te vor trada sau cu timpul vor avea impresia ca sunt mai buni ca tine. Tu au nevoie de o iubita loiala sau de un prieten bun, unul la fel de cuminte ca tine. Uitandu-ma retrospectiv la viata mea, mi-ar fi prins bine un prieten mai tocilar sau mai retras asa ca tine. Dar eu am crescut doar cu cuwrvari, betivi numai tampenii faceam si asta nu mi-a adus nici un beneficiu. Stai in banca ta, nu iti cauta " brigada". Mai bine cauta'ti o fata la fel ca tine si fa-ti o familie.
Daca stai departe de cluburi, baruri si bordele nu o sa ai nevoie de nici o gasca. Scandalurile pleaca intodeauna de la bautura, droguri si femei. Ala care este smardoi pe bune nu are nici un interes sa se ia de tine sau sa te jepcareasca de 10 lei. Du-te la munca, plimbate, cauta o pasiune santoasa. Tu practic iti cauti probleme singur!
Răzbunarea! și cearta!, dușmănia! si ura! Scandale! si certurile!,nu este decât! O formă de manifestare a "oameniilor" care suferă! grav de tot de ei!,și de a-și etala " puterea" în fața altor oamenii!
Iar dacă tu ca om! vrei să-le demonstrezi!, că poți fi exact ca ei! Nu este absolut deloc "imposibil" îți trebuie doar același grad de prostie! și dezumanizare! în care să-le arăți celor ce-ți fac rău intenționat ți-e prin voinț și felul lor de mârșăvie! căci între tine!,și ei!,nu există nicio diferență! Cu cât o sa vrei să-le arăți altora! Că poți fi exactă ca ei!, cu atâta mai mult o să-le semeni lor! ori o să ajungi să ai fapte mai rele și mai grave! decât acelor "oamenii" ce suferă de ei! și "puterea" lor în care se rezumă doar la prostie și dezumanizare!,...
Nu poți fi pradă! Nimănuia! Atâta timp cât mergi cu Dumnezeul! și Hristos! Pe același drum cu Adevărat! Dar ăsta înseamnă și cere?,Săte dezici de la prostie!, și dezumanizare! Fiindcă așa cum au pretențiia "oamenii" răi! dușmănoși, dezumanizați de la tine să-le semenii lor! Așa și Dumnezeul! și Hristos are așteptarea, pretențiia de la noi oamenii! să NU! ne luăm după ei! și să NU! ne asemănăm lor!, ceși caută cu faptele lor singuri, necazurile! și beleaua!
Sjhxjcks întreabă: