| Saveluc a întrebat:

Va salut / Buna. In fiecare seara cand ma trazesc in mijlocul noptii ma scarpin intens pana adorm in orice parte al corpului si sunt momente cand ma scarpin doar intr-o zona al corpului incontinuu. Vreau sa mentionez ca daca ma pun in pat la somn sau in oricare pat din cele doua ce le am acasa nu am nimic, nu am plosnite, lenjeria e curata mereu. Exista vreun tratament anti scarpinare?

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ai cațel/ pisică?
Pe corp, nu iti apar si bubițe? Fiindca, pot fi purici.
Poate fi si alergie, nu-i exclus (daca porti material din fir sintetic, ori consumi seara de seara un aliment pe care oeganismul tau nu il suporta).

| Freya1 a răspuns:

Mergi la un dermatolog pentru un consult, iar dacă nu, încearcă un psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, iti rezum tot ce au zis userii aici in intrebare!
S-ar putea sa ai anxietate si te scarpini doar sa te calmezi cum a zis Mishu, unele detergente pot provoca scaprinarea, Ariel sau altele, poti avea mancarime de la pisici sau caini caci ei se pun in patucul tau si sare parul de pe ei, dar daca nu ai vazut nici o rezolvare a problemei tale, ti-as recomanda sa ceri ajutorul unui psiholog!
Nu vreau funda

| MihaiSpeedster a răspuns:

Probabil Xanax. Mergi la un psihiatru, s-ar putea să ai o anxietate suprimată, pe care o exteriorizezi cu scărpinatul. Sau poate ai alergie la detergent și nu îți dai seama. Am auzit cazuri de alergie la Ariel, dormind în pijamale spălate cu Ariel persoana avea mâncărimi, dacă spăla cu Persil sau Tide nu mai avea nimic.

| Saveluc explică:

Eu nu ma scarpin pentru a avea o activitate sau ca sa ma calmez. chiar imi vine sa ma scarpin