Aaaawwww este atat de dragut, iti garantez ca nu are cum sa spuna nu, nicio fata nu ar spune nu daca un baiat ar face ce ai vrea tu sa faci, esti genial. Am vazut la comentarii ca vrei niste poze cu ea, incearca sa nu le ei de la ea, o sa para suspect, daca nu chiar putin ciudat, incearca sa complotezi cu o prietena de a iei. Si daca e o fata feminina nu ar strica nici o floare sau ciocolata ( fetele iubesc ciocolata ).
ce sa mai zic? Ai incredere in tine, nu multi ar face ce faci tu, e atat de dragut, si faptul ca te gandesti mereu la ea, sper sa ajungeti sa fiti fericiti impreuna.
PS : sti cum sa ii spui, am vazut odata pe youtube tot asa un baiat care ii spunea unei fete ca o place, el era in mijlocul strazii si avea niste foi in mana, si le dadea una cate una si pe foi scria ce simte pentru ea si de ce o place, nu stiu ar fi si asta o idee
PSS scuze daca am exagerat
PSSS o sa fiu singura mereu
Dar totusi mult succes
Ma gandeam sa ii zic ca m-am batut cu unu pe strada si ca ma doare mana si sa o rog sa vina pana la cabinet(la noi e un hol langa cabinet si nu umbla aproape nimeni pe-acolo si sa ii spun).
Sau ma gandeam sa ii spun pe mess ceva de genul: Uite, am cv sa iti spun si te rog sa ma asculti pana la capat. De ceva vreme te plac si vreau sa stiu daca ma placi si tu.
Esti frumoasa, dulce, desteapta, si aceste lucruri le spun din inima.
Si uite melodia asta care arata ce simt pentru tine(aia de la intrebare la mine). E bine pana acum?
Hmm, mai degraba faza cu mana decat pe mess, nu stiu, eu ca fata as prefera ca sa fiu fata in fata cu baiatul. Si chiar e o idee buna, cu toate ca ai minti-o putin, incarca inainte sa te lovesti la mana, sa para mai real, si de exemplu cand sunteti pe hol, poti sa pui melodia aceea ca ton de apel, rogi un prieten sa te sune, si in timp ce muzica canta, poti sa ii spui ce simti. Si apropo esti cel mai dragut baiat pe care il cunosc, niciunul dintre prietenii mai nu s-ar fi gandit niciodata la asta. Si din nou multa, multa bafta, daca ai nevoie de ajutor cu powerpoint-ul sau cu alte pareri as vrea sa te ajut cat pot.
Am alta problema acum... Am aflat ca are un prieten si vreau sa o uit cumva.
Nu i-am zis inca, ca o plac.
La ora de fizica un coleg a spus o scuza stupida ca nu a stiut la un exercitiu si zicea ca m-a sunat pe mine si ca i-am zis doar ca nu avem tema.
Si profa zice: Poi ca sa nu spun numele meu) e indragostit...(asa ironic).
Si toti au ras si colegul din fata a zis ca imi place de iubita lui.
Cum sa fac sa o uit?
In primul rand trebuie sa te asiguri ca are prieten, poate aia a fost doar o gluma. Si nu trebuie sa o uiti, cand ai pus intrebarea pe acest site nu stiu mie mi se pare ca erai incantat, deci asta inseamna ca erai fericit. Si doar pentru ca are prieten nu inseamna ca e casatorita cu el si gata nu mai poti face nimic, nu intelege eu acum nu iti spun sa ii desparti daca sunt impreuna, dar inca poti sa tii la ea, inca putesti fii prieteni, dar nu o uita, asta inseamna ca o sa uiti toate clipele fericite, si nu e bine. Oricum daca chestia cu prietenul e adevarata, nnu-ti face griji, ai 2 variante, prima astepti pana se despart, iar a doua e sa cauti o fata care va putea fi la fel sau chiar mai speciala decat a fost ea.
Imi pare rau ca nu ati putut fii impreuna, cand iti gasesti o fata sa ne anunti si pe noi si totusi, mai intereseaza-te ca s-ar putea sa fi fost o gluma si sa nu aiba prieten.
Succes
Îți dau al doilea răspuns după ce răspunzi la întrebarea asta:
Știi să cânți la un instrument?
Dacă da, compune-i tu o melodie. E cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru cineva la care ții.
Nu stiu sa cant la un instrument...
Incearca sa i spui " uite, te rog asculta-ma pana la sfarsit, de la un timp de vreme imi place de tine si cred ca m-am indragostit, a fost mai greu sa iti spun deoarece imi era teama cum o sa reactionezi poate ca nu te asteptai, si as vrea sa stiu si parerea ta" ceva de genu
Apropo...
As vrea sa fac ca un fel de proiect powerpoint cu niste poze de-ale ei si sa pun melodia asta pe fundal.
Cum fac sa ii cer poze ca nu am nici una...
Imi place de o fata de la liceu si nu stiu cum sa ii spun ca o plac asi incerca sa ii spun Buna vrei sa fi cu mine da nu stiu daca intrebarea va fi da s-au nu.
Pai uite...o suni si ii spui ca trebuie sa va vedeti urgent pentru ca e ceva important care nu poate fi spus decat ''face to face'' ...mergeti intr'un loc mai retras (daca esti mai timid) sau intr'un loc mai deschis gen..parc,la un suc. o iei de mana (neaparat trebuie sa fiti fata in fata) si ii spui ca de cateva zile astepti acest moment de a vorbi si de a ii spune ca i placi/iubesti. si daca vezi ca incepe sa zambeasa te apropi de ea si o saruti (nu conteaza daca nu ai mai facut asta totul o sa vina de la sine Sper sa te ajute
Sunt indragostit de o fata din liceu si nu stiu cum sa imi exprim sentimetele pentru ea ma priveste, zambeste dar nu am curajul sa vorbesc cu ea daca imi spune-ti cum sa rezolv problema va rog
Lorzii întreabă: