Nu fi prea destept. Am verificat cauza. Cauta sa nu fi prea prost. Orice cauza are o cauza dar de data asta nu am sa spun care a fost sursa cauzei
Da, aici eu sunt de vina.Plec de la premisa ca unii sunt destul de isteti inainte sa caute sfaturi.Mersul motorului in gol fara curea spunea multe.
Nu neaparat daca spune sau nu spune mul mersul motorului in gol. A fost alta cauza. Hai sa iti spun care era causa. Surubul care tine cuva si cadrul de sta cureaua pe el era slabit chiar si cadrul care vine cureaua pe el avea joc. Este bine? I-am facu o mica revizie chiar si la rolumenti daca tot am desfacut surubul de tot si i-am dat cu WD-ul 40 si inca arata binisor. Si am scos si rezistenta si l-am curatat de calcar si de alte impuritati. Si este ok.
Degeaba tot iti zic, nici macar nu cunosti notiuni simple de diagnoza.
Vad ca tu tot timpul ai cate ceva stricat prin casa.Mai treci pe la service.
Na, unul din defecte.
Comanda spre electro-motor pleaca dintr-un integrat cu impuls slab ce trece printr-un releu.
Sau schimbi panoul frontal.
Am vazut cine mi-a dat raspuns. nici macar o gava de idei nu ai avut. voi reveni chiar acum cu un raspuns. cureaua era sarita. eu am dat capacul jos cu gandul sa ma uit la motor la conector si la carbuni. Oricum iti multumesc pentru efortul tau si desii nu m-a ajutat cu nimic ceea ce te-ai chinuit sa imi scrii
Inseamna ca esti batut in cap daca nu verifici intai niste chestii esentiale.
okokokokokok întreabă: