anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut din nou. Inca nu m-am hotarat pentru numele fetitei mele pe care o astept in curand. va rog sa-mi spuneti care din aceste variante e mai frumoasa si suna mai bine:
Sara Diana
Diana Sofia
Sara Ioana
multumesc

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa fie sanatoasa si norocoasa,ii doresc.
Intotdeauna sa tii cont si de numele de familie, cauta sa spui numele intreg in minte sau cu voce tare, ca sa intelegi ce muzicalitate are.
Din numele propuse de tine eu prefer Diana Sara, nu invers, ambele sunt nume puternice si foarte frumoase.
Dar ultimul cuvant este intotdeauna al parintilor.
Sa va aduca numai bucurie!
happy

| mona a răspuns:

Sara Ioana imi place cel mai mult

| DNSK a răspuns:

Parintilor le vin numele din suflet pentru ingerasul lor, nu de pe TPU. sa fie sanatoasa ca frumoasa va fi sigur! felicitari!

| sublime89 a răspuns:

Sara Diana mi se pare cel mai frumos happy

| Seepty a răspuns:

Din aceste variante sa-r potrivi Sara Diana sau mai frumos e Maria-Ioana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intai iti dau cateva sfaturi poate le vei lua in considerare. Alege un nume care sa se potriveasca si cu numele de familie, care sa sune bine alaturat celui de familie. Rosteste numele si prenumele cu voce tare. Pune prenumele primul urmat de nume o data si a doua oara invers, ai grija sa nu reaiasa din ultimele si primele silabe combinatii ciudate. Fii atenta si la initialele pe care le va forma numele, mai ales ca vrei sa ii pui doua prenume. Cat despre prenumele alese de tine mie imi suna bine Sara Diana. Pot sa iti dau si eu cateva idei : Maria-Amedeia, Briana - Amelia, Alma - Sara, Bernice - Sofia, Carla-Sofia, Florence-Diana, Ilona-Diana. In rest sa fie sanatoasa, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!