| Rainner a întrebat:

Va salut, dragilor!
În aceste vremuri instabile si tulburi pe care le trăim, considerati că ar fi ok ca om, să-ți iei familia și să te muți într-un loc cât mai retras în mijlocul naturii?
Undeva unde nu există interese financiare, unde nu ești sclavul societății si al unui loc de muncă, undeva unde îți poți produce singur o hrană de calitate pentru tine si familie.
Undeva unde să fii încojurat de familia ta, de natură, de animăluțe, practic să-ți creezi un mic imperiu al tău, ferit de ochii lumii.
Bineînteles, acest lucru se poate realiza decât cu o investitie la început, însă pe termen lung, iesi câstigat din multe puncte de vedere...
Bineinteles, eu mă refer la acea categorie de oamenii, ca si mine de altfel, care nu suntem bogatii, n avem afaceri si etc, ne chinuim la un joob care nu ne face placere si mai tot timpul suntem stresati datorită acestui fapt.
Practic ideea asta a plecat de la faptul că decât să stai să muncesti pentru visul unui patron, decât să stai captiv în societatea asta in care este vorba doar despre statutul financiar si social pe care-l ai si la final spre bătrânete, realizând ca practic au trecut anii si n ai avut nici-o satisfactie de niciun fel..., nu mai bine îți creezi un mic paradis în natură alături de familia ta, unde îți poti fii propriul șef si unde poti lua deciziile 100% numai tu pentru tine?
Nu stiu, voi ce părere aveti si cum vedeti această idee?

35 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns (pentru Cinic):

Mulțumesc că îmi iei apărarea kiss
P. S. spune-i amicului tău lupica dacă a auzit de Ploiești, dacă și Ploieștiul mai e sat cu 5 case și una părăsită, înseamnă că el sta pe la New York pe undeva de își permite să zică asta laughing

| Cinic a răspuns (pentru Madaxo97):

Nu ai pentru ce. Nu am sa-i spun nimic despre Ploiesti, nu vreau beefuri online ca nu mai am 20 de ani. Probabil ca nartaiva lui nu se potriveste cu a ta si asta te face "inamic" online. Aici nimeni nu detine adevarul, dar toti trebuie sa ne spunem opinia.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Cinic):

Corect,dar el are impresia că îl deține. Oricum cred că îmi vede comentariile chiar dacă mă are la ignor, că altfel nu s-ar fi băgat ca musca în lapte, din nou

| MicuPrint a răspuns:

Pai, da, cam toata lumea care s-a saturat de oras isi doreste asta. Cunosc multi dar putini dintre ei fac efortul sa se mute pentru ca in propiile tale cuvinte e cam pretentios. Daca ai familie apropiata in sat (bunici, etc) poti destul de bine sa stai acolo iar daca n-ai si esti intr-o situatie financiara naspa mai bine nu. In plus daca iti iei o intreaga familie si ai copii e cam naspa, majoritatea nu inteleg dorinta de a trai departe de urbanitate.
Iti doresc tot binele si sa ajungi unde vrei impreuna cu ai tai. Pupiciwinking

| relian a răspuns:

Despre ce desene animate vorbesti? In locul ce tul il descrii stii ce o sa se intimple? Va trebui sa muncesti non stop, dar zi de zi, iar la un mom dat ti se va lua laughing

Gindeste ca in societatea asta unde spui tu ca nu-i bine, tu mergi la job, muncesti pentru tine, doar nu muncesti moca, iar referitor la patroni, in lumea asta nu pot sa fie toti patroni, ca altfel nu ar mai exista muncitori laughing
Asa ca tu muncesti 8 ore sau cate, dupa mergi acasa.Restu mincare si ce ai nevoie iti cumperi intelegi?

In locul unde spui tu, gindeste ca trebuie tu sa faci toate astea, adica sa obtii mincarea, apoi sa o prepari, sa faci piine sa platezi legume, sa cresti animale, toate astea iti consuma tot timpul, n-o sa ai zi libera veci laughing

Asaa dat din gura vai ce frumso ar fi laughing sau ce spun unia, vai ce frumos ar fi fost daca s-ar fi nascut pe timpul nu stiu care in Evul mediu, la castele, la bla bla.
Dar ei habar nu au ce viata era atunci, cita mizeria, ca nu aveai baie, ca te cacai pe tine laughing pe strada, citeam acum ca la Versaille parcu ala nu era doar sa te plimbi, era sa isi faca oamenii nevoiel, ca pe timpul ala nu existau bai laughing

Dar oamenii viseaza, pentru ca asa ne este zugravita viata, numa in roz, nu prea se spune latura asta cu munca, cu conditii, iar cand auzi, la tara, in natura laughing vai ce frumos ar fi.

Ia incearca tu sa vezi cit de frumos o fi.Tu crezi ca lumea o facut orase asa de florile marului. Or facut sa aiba o viata mai buna, sa aiba timp liber, sa se bucure si de altceva, nu doar munca tot timpul.

Daca iti convine sa fii propriul sef, dar sa muncesti ca un robot, ce mai stai, baga, dar iti spun eu, nu rezisti nici o saptamana, chiar de ai avea conditii laughing

Întrebări similare