Fratioare, mi se pare dubios ca te cauta asa insistent, mai ales avand in vedere faptul ca-l eviti...si poti sa fii sigur ca si-a dat seama ca-l eviti, ca nu-i vreun prost.
Da, multumesc de raspuns domnisoara. Ma gandeam eu ca nu gresesc deoarece am o gandire justa, dar am vrut totusi si alte pareri sa nu raman la ideea ca poate gresesc totusi.
Interesanta parere, poate ai dreptate dar asa e caracterul meu, traiesc dupa un set de trasaturi morale si demnitate. Mi se pare aiurea sa cauti pe cineva doar cand esti singur. Probabil la fel faci si tu si de aia ti se pare normal.
Eu nu fac la fel, dar am ceva amici care fac exact ce spui si tu ca face ala cu tine. Si eu ma gindeam sa le spun ca nu-s curios cand ma cauta ei, dar apoi cand ma cauta stau nitel, mai sa le zic, sa nu le zic, apoi imi vad de treaba, vorbesc cu ei, doar daca am timp.
Ma gindeam daca ei asa sunt, ce crezi ca pot eu sa-i schimb, nici pomeneala, asa ca trebuie sa iei omu asa cum este el.Atita timp cit nu ti-a facut rau, nu vad de ce sal repezi, ori sal eviti daca nu esti ocupat.
Omu sa stii ca de aia o ajuns asa, ma refer ca specie, pentru ca o birfit, adica o soat la povesti cu oricare, doar asa ai acces la informatie, asa afli cate una alta.
Asa au reusit cei care au condus sa tina laolalta oamenii.Pt ca din ce am citit, un om nu poate controla sau conduce mai mult de 60 de oamenii, asta la nivel salbatic sa zic.Si so cautat sa se afle cum o fost posibil ca unia sa conduca mii, zeci de mii.Asa au aflat ca o caracteristica a oamenilor este si birfa, statu la discutii, asa afla sefu, de la unu de la altul ce fac, ce urmeaza sa faca, ce ginduyri au si etc.
Acu cit o fi de adevarat nu stiu, dar este interesanta ideea si cartea respectiva in general.
Bine eu nu de aia nu fac asa, am zis ce sa ma complic sa stau sa e vit omu, ori sa-i zic du-te ba si cauta pe aia cu czre ai mers pana acum/
Asaa am vrut si eu sa le zic, dar am lasat de la mine.Deci nu asa fac eu si de aia am spus, de fapt gindeam si eu ca tine, d ar in final am lasat-o balta.
Oamenii se mai schimba poate și el e altfel acum dar zici ca a mai făcut asa, ceea ce ma face sa cred ca se poate repeta oricând, e instabil, dar dacă și tu te simți singur în fond poți sa vorbești e un câștig și pentru tine, cât o ține, dacă dispare măcar te aștepți și nu ți mai pasa. Ma refer ca dacă e vorba doar de orgoliu, mândrie poate ar trebui sa treci peste ele, dar dacă nu ți place el ca om cum e acum în prezent dacă ți se pare ciudatel nu ai de ce vorbi cu el, pentru mine e ciudat ca e asa insistent, ma face sa cred ca e depresiv, instabil, ceva nu e în regula, un om matur nu face ce a făcut el, sa ți caute mama sa vina la tine acasă, el se pare ca nu mai are mândrie deloc, nu știu dacă ai nevoie de asa ceva, dar tu vei face ce e mai bine pentru tine
Dap, asa mi se pare si mie depresiv, instabil, cel mai probabil de aia face asa.
teo530 întreabă:
Bogdan26071999 întreabă: