anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut. Multi dintre noi folosim telefoane cu sistem de operare Android cu memorie (RAM) 1GB cu diferite memorie interna De 8GB, 16GB. Etc. multi dintre noi ne confruntam cu mesaj inervant (Memorie insuficienta, bla, bla, bla) cum rezolvam aceasta ploblema? Si desi am instalat doar 5, 6,7 aplicatii. Exista vre-o aplicatie care sa puna capat acestor problema? Moto G2 XT1068

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Faci root la telefon, si selectezi ca aplicatiile sa se instaleze pe card.
Adevarul este ca acea memorie este doar o "ilegalitate" deoarece aceea memorie nu este "disponibila", o parte din ea este ocupata de Android, iar restul este cel mai adesea impartita in doua parti, una strict pentru aplicatii, si una pentru alte date.
Dar ce e drept, exista si telefoane care nu au acest gen de problema.
Eu de exemplu am un telefon care se gaseste acum la suma de 650 de lei( o marca nu tocmai cunoscuta), are 16gb memorie interna, din care 12.3 utilizabili, iar de cand il detin, indiferent cate aplicatii am avut instalate nu a aparut niciodata eroare cu memorie insuficienta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.Nu mai instalezi aplciatii care se updateaza zilnic cum ar fi WatshApp, Facebook Mesenger si Facebook in sine. Daca mai ai pe langa astea si aplicatii ale telefonului de exemplu Heart sau Harti sau Meteo, in fiecare zi actualizandu-se astea toate iti (ne) incarca acea memorie interna si nu mai avem spatiu disponibil pentru altceva. O aplicatie care ar face „loc" in telefon nu ar fi deoarece acea aplicatie in sine ocupa spatiu si se updateaza.Deci vrei sa scapi de dracul dar dai peste ma-sa. O solutie ar fi sa intri in setari-aplicatii si dezinstalezi ce nu este nevoie.la aplicatii gen meteo dezinstalezi si actualizarile. Undeva orin setari exista optiunea de „Sterge memoria cahe". Foloseste-o. Bafta!