| DedeeAndreea a întrebat:

Vă salut pe toţi.Aş avea şi eu o întrebare:Ce părere aveţi despre ţara noastră,România? Dacă aţi avea posibilitatea să locuiţi în altă ţară, care ar fi acea ţară?

Răspuns Câştigător
| WR104 a răspuns:

O parere buna despre tara, o parere foarte proasta despre cei care o administreaza.
Eu am plecat demult din Romania dar oricand m-as intoarce definitiv pentru ca oricat de bine ti-ar fi in alta tara tot mai bine te simti printre romanii tai.
Numai bine!

10 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Italia love struck
Am fost acolo si mi-a placut enorm..si oameni, si locurile, curatenia!

| mona a răspuns:

Nu sunt multumita de tara asta dar nu cred ca m-as putea acomoda in strainatate [as alege SUA pentru orice eventualitate]

| Musique a răspuns:

Eu îmi iubesc țara,chiar dacă stă prost din multe puncte de vedere.
E frumoasă, mare, cu oameni muncitori (mai puțini )și cel mai important, e țara-n care m-am născut.
Dacă aș putea să plec, aș prefera Italia sau India (pentru că au o cultură minunată) însă m-as uita cu drag înapoi. happy

O zi frumoasă!

| TheStory a răspuns:

Romania este ca o groapa de gunoi a lumii.
As locui in Anglia,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anglia sau Brazilia.

| Zeflemitoarea a răspuns:

România e mişto, doar că e plină de proşti şi îndoctrinaţi.
O ţară nordică, probabil Finlanda sau Suedia.

| Spitz10 a răspuns:

California(stat)

| Walhalla a răspuns:

Germania

| Alix17 a răspuns:

Probabil ca as alege Anglia din foarte multe motive pe care nu le voi enumera insa.In ceea ce priveste tara noastra, nu pot spune ca am o parere foarte buna despre ea ca un tot unitar, dar exista si parti ale acestei tari care ma fac o apreciez si ma fac sa fiu mandra ca sunt romanca.Desigur acestea sunt din ce in ce mai putine,dar mai exista inca speranta. Daca o sa trebuiasca sa parasesc aceasta tara, cu siguranta ca mi-ar lipsi, pentru ca aici m-am nascut si aici am invatat sa traiesc, sa apreciez viata, si cu bune si cu rele.

| baygon a răspuns:

Sincer daca as fi nevoit m'as muta in California. Dar gandeste'te ca noi in tara noastra suntem destul de liberi fata de altii, si nu avem reguli sau legi atat de stricte. Tara asta o strica doar politicienii, parlamentarii, etc.