| marianpurdea a întrebat:

Va salut, pentru baietii trecuti prin asta, eu acum vorbesc cu o fata care ea mie imi spune ca e virgina, eu mi as pune increderea in ea, dar e posibil sa fie virgina si cand mi-a trimis clip cand facea degetica intrau doua degete ale ei lejer, fara nicio problema, nu trebuia sa ii intre mai greu?
Oricum nu prea imi pasa, e trecutul ei, dar nu stiu dc mi ar ascunde asta

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate sa intre si 2degete si totodata sa fie virgina, fiindca himenul este elastic si se poate intinde si reveni la normal.
Daca nu-ti pasa, de ce ai mai venit aici si ai creat un topic, special cu acest lucru?

| Madaxo97 a răspuns:

Sincer, nu prea cred că e virgină, o virgină nu cred ca ar avea curaj să trimită asemenea clip în primul rând.

| VoidEternal a răspuns:

Nu are nicio importanta daca e virgina sau nu, si nici vreo relevanta ca ii intra x degete pentru a determina daca e virgina sau nu.

Sincer, intrebarea si preocuparile tale sunt cringe as f_ck.

| Miruna333 a răspuns:

Virginitatea are treaba doar cu prima experienta sexuala. Poate sa isi bage absolut orice in vagin, tot virgina este. Si nu, himenul poate fi rupt sau elastic. Citeste putin pe internet si ai vedea ca himenul se rupa de la mai multe activitati, nu doar de la sex.
Unele s-ar putea da drept virgine ca sa capete mai multa,, valoare'' laughing ca multor prostuti li se pare de vis, asa ca si ele profita de acest lucru si prostesc prostutii

| MarianWLF a răspuns:

Virginitatea ti-o pierzi in momentul cand ai contact cu alta persoana de sex opus, am avut si prietena virgina, pana sa avem primul contact puteam sa bag 2 degete nu e o regula.

| Konstantinos99 a răspuns:

Daca ti a spus fara sa ii spui tu e reclama publicitara si fata cuminte nu ar trimite astfel de clipuri garantathappy

| Liviu a răspuns:

Mda, nu prea are legatura alea 2 degete, poate baga si 3 - 4, depinde de la caz la caz,sunt unele femei cu zona intima mai larga din constructie,altele cu zona mai stramta. Virginitatea? mda, pai unele femei pot sa isi 'piarda' himenul, si de la gimnastica, ori de la mersul pe bicicleta, acum depinde de la caz la caz, o virgina o cunosti dupa cum pune mana pe barbat! sa zic asa intr-un mod mai frumos