anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut. Sunt mai nou pe aici. Vreau sa stiu care e treaba cu "dau fundita". multumesc

Răspuns Câştigător
| mihaa a răspuns:

Sunt userii care, raspund in bataie de joc, de plictiseala, sunt si useri care merita toata lauda, iar daca scrii un cuvant gresit, ristii sa devi analfabet, in opinia altora, dar aici poti afla si lucrurii foarte utile, in conluzie:este un sait bun

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Salut. Cand pui o intrebare poti desemna un raspuns mai bun ca fiind castigator si ii dai celui care ti-a raspuns o fundita. Cei care posteaza '' dau fundita '' la sfarsitul intrebarii posteaza asta pentru a atrage pe cei dornici de fundite.

| elena a răspuns:

"dau fundita'' pentru cei care au raspuns pe placul tau...asta e treaba.

| juniper a răspuns:

Primeste o fundita cel/cea care da raspunsul cel mai folositor si intelient, depinde si de userul care a postat intrebarea. Mereu langa intrebare, aproape de sfarsit va scrie "dau fundita".

| Marii a răspuns:

Pai, raspunsul care a ajutat cel mai mult primeste o funda. De la un timp pe acest site a devenit "o moda" prin a scrie la sfarsitul intrebarii: dau fundita, chiar daca e logic ca primind un raspuns foarte bun dai o funda, dar nu castigi la loto cu ele - din fericire.happy

| dyddyyyx18 a răspuns:

Pai, primeste fundita cel/cea care da cel mai bun/folositor/inteligent raspuns.

| Macho a răspuns:

Un user cand posteaza o intrebare poate sa aleaga raspunsul cel mai bun, premiindu-l cu o fundita, va aparea in dreapta raspunsului meu.

Este un fel de premiu care il acorda cel care intreaba userului care ii raspunde cel mai concret.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-mi fundita.Se apropie ziua indragostitilor si trebuie sa impachetez ceva mai special.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand adresezi o intrebare si ai gasit un raspuns pe seama asteptarilor tale, il premiezi cu o fundita. Dar daca sunt mai multe, le poti da si folositor si inteligent...