| marizz a întrebat:

Va salut! Voi cum v-ati lasat de aparate? Ce sfaturi aveti? Puteti detalia? Puteti descrie toata povestea voastra de la cum v-ati apucat ce parcurs ati avut si cum ati reusit sa le lasati? Multumesc!

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Vrei să te lași? Spune-ți asta HOTĂRÂT, de mâine și mai și aplici.

Scurt și fără detalii sau descrieri detaliate!

| Continchiscontsters a răspuns:

Nu nu am băgat Niciodată un singur leu în așa ceva vreodată mai bine îi pierd pe străzi decât sa ajung vreodată în viata mea la ușile alea trebuie sa înțelegi frate ca Dumnezeul dacă îți dă s-o bucată de pâine asta nu înseamnă că trebui să-ți bați joc de ia uite câte sume băgați acolo zi de zis frate eu va vedemea ba chiar uni munciți frate cu orele frate cu zilele frate cu lunile și unde se duc bani? La aparate la cazino la fel și fle de chesti merita? Merita frate merita să-ți bați joc de munca ta cinstita merita să-ți bați joc de bani ăia munciți cinstit merita să-ți bați joc de viața ta în halul ăsta? Frate uite asa Dumnezeu îți închide ușile ca uni frate își lași și familiile foame acasă și cu ultimi bani din buzunar acolo ai sa-i vezi ce câștigi frate de mergi în locuri alea? Chiar nu-ți dai Seama deloc și nu ești conștient deloc ca locuri alea nu va face nimic bine ști câte famili au dezbinat rahaturile de aparete? Ști câți oamenii și-au vândut tot să-și poată achita datorile din cauza la aparate? Eu cunosc frate cazuri Adevărate și știu mulți care își bat joc de munca lor de viata lor de bani lor de familie lor sunt mulți care nici nu mai au bani să-și achite datorile la rahaturile alea de aparate ști câți au întrat în belele seriose din cauza la aparate și pariuri sportive și câți? Ști câți au văzut bătuți și încă câte... Din cauza ca au ajuns frate sa se umprumute cu bani de cămăta și tot în locurile alea mergeau ști frate ce sa întâmplă cu ăștia care nu-și achitau bani la ăștia? Ia uită-te și caută puțin așa pe pe internet du-te pe YouTube ia uită-te cu ochi tai sa vezi sa înțelegi ce-ți explic ce-ți spun frate mulți boss mulți rău de tot și au distrus viața în ultimul hal din cauza la pariuri sportive și aparate și altele înțelegi? Locurile alea nu va aduce nimic bun în viața locurile alea nu va învăța nimic bun în viata locuri alea nu câștigați o pâine cinstită muncită cinstită la ușile alea nu cadeți frate Niciodată Da Niciodată faceți ce faceți munciți cinstit da la ușile alea nu va mai duceți Doamne ferește sa nu cadeți la ușile alea datori Niciodată eu știu pe mulți care leai distrus viața familiile și au rămas datori pentru ce?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Voi cum v-ati lasat de aparate? Adică de păcănrele? Fiecare caută ceva la păcănele și găsește sau nu acolo. Dacă te găsești pe tine înafară de ele, te lași.

Am colegi de muncă care ști câți bani bagă în fotbal rahaturile alea biletele alea de dracu câte un metru ba erau și puneau la bani în ele de te dores tâmpla și veneau și la munca cu ele Doamne se certau ziceau ca iau scos un meci rolling on the floor)) și ei moresu de oftica trecea Câteva zile Iar băgau bani ziceau ca nu ști la ce minut a marcat ăla și ia scoslaughing)) și eu ma uitam asa zic ba ești sunt nebuni nu ai cum așa ceva ca nu ai cum frate este ceva grav grav de tot treaba asta săi vezi cum făceau ce nervi aveau ca pierdea nici săptămâni frate nu trecea Dumnezeul îmi este martor frate iar alte bilete iar de 3 bilete își lau și uite așa frate își bat joc de munca lor își bat bat Joc de pâinea lor singuri nu-s conștienți se duc și își arunca bani munca cinstită la gunoi merită? Întreb din nou de ce frate?

Stați boss stați frate departe de rahaturile alea nu va mai duceți la ușile alea nu va mai duceți la locurile alea ăia pe urma voastră pe bani munciți cinstiți de voi ei rămâne în picioare și voi cadeți voi cadeți ei se ridica pe bani voștri pe munca voastră ei se ridica ei își fac încă un nivel încă un nivel și cu atâta mai mult ei vor câștiga și voi? O sa va pierdeți munca o sa pierdeți bani Doamne ferește ca u uni își bagă și capul la belele se împrumută cu bani de cămăta acolo este nebunia când deja ajungi săte împrumuți ca să bagi bani în rahaturile alea deja sa ști ca sănătatea ta bani tai munca ta familia ta ar de pierdut enorm enorm de multe ești dator pe viață când ajungi sa faci una ca asta însemna că nu-ți pasa de familia ta cu Adevărat stați frate departe de tot de rahaturile alea ăia pe urma voastră uite așa ei rămân în picioare și voi o fiți la piciorele lor nu mai faceți frate asa nu le mai dați un cent dai dați dracu frate cu aparatele lor și pariurile lor și tot ce au clădit pe munca voastră bani voștri

| Jus7t a răspuns:

Https://m.youtube.com/......tps?/watch

Pe la sfârșit e și un număr unde poți suna.
Nu am avut problema asta, dar cere ajutor.

| Frank51 a răspuns:

Ieri am vrut să bag 50 de lei online la păcănele și nu a mers pe niciun site. Eu bag cam o dată la 5 ani, ăsta e secretul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai vicii periculoase tu ai sete de bani dar sa-i faci usor din jocuri de noroc nu din muncă, din păcate jocurile de noroc sunt o capcana ca si consumul de droguri sau de alcool te simti bine poate pe monent la jocurile de noroc cîstigi odata dar de cele mai multe ori oamenii pierd sume uriase ce bani la pacanele cazinouri si intra in depresie multi se sinucid din cauza datoriilor pe care le au facut datorita acestor vicii păcănele si cazinou. Apuca te de ceva serios un job deunde sa faci bani nu sa cheltuiesti bani, jocurile de noroc nu sunt o solutie pentru a face bani, acolo pierzi bani pierzi casa pierzi viața.