Sa stii ca da! Orice ar zice altii de frustrare sau alte povesti dintr-astea, oricine are o doza de egoism care il va face sa iasa dintr-o stare depresiva auzind ca si vecinului i s-a intamplat un ghinion, nu doar lui.
Bună.
Sentimentul acesta este pentru cei frustrați! Nu mă regăsesc printre ei!
Pa, pa.
Nu nu ma simt mai bine decat daca pentru acea prersoana simt o ura puternica si acest sentiment il am pentru o singura persoasna
Da cu ce a gresit saraca? Dumnezeu s`o odihneasca:X Nu mi-a facut nici un rau:X O sa merg la inmormantare
Nu ma simt bine nici cand celui care mi-a facut cel mai mult rau i se intampla ceva minuscul care il face sa sufere. Nu e in firea mea. Din aceasta cauza, lumea profita. Dar sti cum e, roata se intoarce, va veni si vremea mea:X
Nu am nimic cu nimeni, e problema fiecaruia cate capre are si cate capre pierde.
As aprecia daca ceilalti nu s-ar bucura cand imi moare mie capra, dar in loc sa vina sa ma consoleze de pierderea pretioasei capre, dau petrecere
Asta e, lumea a luat o intorsatura totala. Indiferenta, minciuna, invidia au intaietate. Se promoveaza de acasa, de la scoala.de peste tot da, e dureros, mai sunt si suflete bune, dar putine
Daca mi-a omorat-o si el pe a mea... dinte pentru dinte.Ca pe pricipiul asta vad ca se merge.Trist,dar adevarat!
alexxx_3182 întreabă: