Norocoasa.pentru ca sunt altii cu probleme mai mari ca mine si asta ma ajuta sa merg mai departe.sa obs k sunt norocoasa pentru ceea ce am
Ma consider norocoasa Nu mi-a lipsit niciodata nimicParintii mei ma inteleg, am prieteni adevarati cu care ma inteleg perfect, am note mari la scoala, sunt multumita de mine. Deci pot sa sp ca sunt foarte norocoasa
@gigelthefirst:cei care dau stupid, cred ca au facut bine sau cred ca inseamna un calificativ pozitiv
Nu cred in noroc si nici in destin!
Daca am facut o alegere gresita sau daca mi s-a intamplat ceva, eu sunt singura vinovata. Inseamna ca intr-un moment am facut o alegere nepotrivita si suport consecintele.
Nu vreau sa ma limitez, sa amagesc ca sunt norocoasa.
Niciuna, doar ma simt poate am avut noroc in anumite privinte, sau poate mi-am facut eu cu mana mea.
Eu ma consider norocoasa
am o familie minunata
sunt sanatoasa
am o casa, nu ma chinui cu chirie
nu duc lipsa la nimic
Norocul si-l face omul singur cu mana lui...cat despre ghinion cred ca vine cand nu te astepti
Ma simt foarte norocoasa. Sunt iubita si iubesc, am o familie minunata, cativa prieteni adevarati si stam binisor cu sanatatea. Daca ar fi bine si cu banii as avea o viata perfecta. Eu cred in noroc si ma simt recunoscatoare ca am trifoi cu patru foi in buzunarul vietii mele.
Hopa! A inceput sa ploua iar cu "stupizi".
Depinde. Sunt norocos in anumite privinte (munca de ex.) dar si ghinionist.
Cateodata am senzatia ca lui doamne-doamne ii place sa rada de mine. un ex, la facultatea unde-s student, profesorii au o mare slabiciune pentru fete (sa-i zic asa)si implicit acestea-s avantajate la examene. ce idee imi venii mie? sa ma semnez livia in loc de liviu.eram sigur ca iau cel putin 9.cand colo m-am trezit cu 5 si nu eram singura "fata" cu nota asta, majoritatea luaseram note mici. ulterior am aflat ca seminaristul meu e cam misogin. iar exemplu asta e o nimica toata
Norocos. Norocul ţine de metalitatea optimistă nu de faptul că ai maşină în faţa uşii şi nu stai în chirie. De aici vine şi zicala "Norocul ţi-l faci cu măna ta". Oamenii optimişti sunt mai norocoşi. Dacă ştii să scoţi numai lucrurile pozitive şi din întâmplările nefericite cu siguranţă eşti un norocos. Orice eşec este o victorie deci un noroc.