anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va simtiti prost cand cineva va da " stupid" la un raspuns? de ce?

Răspuns Câştigător
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Nu mă simt prost, nu am de ce mai ales că şi eu dau cîteodată stupid la alţii aşa că... Pîna la urmă fiecare avem dreptul la o opinie, de aceea s-a inventat şi stupid, pentru a vota ce considerăm că e stupid, chiar dacă văd că unii useri votează cu stupid şi răspunsurile bune, dar in fine.

7 răspunsuri:
| Frogie a răspuns:

Nu, chiar deloc. Majoritatea bifeaza raspunsul "stupid" doar pentru ca nu le convine acel raspuns, nu ca ar fi intr-adevar "stupid". iar multi o fac doar din joaca. Nu vad cu ce ar putea sa ma deranjeze.

| Vizitiul a răspuns:

Ma simteam agasat, dar se intampla inainte. Am primit stupid si la raspunsurile pe care eu le consideram demne de urmat si aplicat.
Mi-am dat seama ca nu rezolv nimic cu indignarea si am ramas indolent. Postez, iar cine doreste sa-mi dea stupid, sa-mi dea, chiar nu-mi mai pasa. E plin de frustrati si invidiosi, care dau stupizi in necunostinta de cauza.

| florin1979 a răspuns:

Eu imi dau interesul sa raspund la ce ma pricep. nu ca ma simt prost dar persoana respectiva as dori sa stie ca imi dau interesul sa dau un raspuns cat de cat util.nu "la vrajeala"

| Pho3nix a răspuns:

Pentru ce sa ma simt prost?raised eyebrows.
Nu ma intereseaza absolut deloc. Ma doare la 'basca'.
Pot sa primesc si 10000 de stupizi. Chiar nu-mi pasa.

| JustMe a răspuns:

Nu ma simt prost, nu ma afecteaza.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Mă simt prost doar dacă nu mi se specifică exact de ce îl văd ei ca stupid. Pur şi simplu unora nu le convine răspunsul tău şi pentru că nu ştiu ce să spună, îţi dau stupid.

| xoBridgetXO a răspuns:

Nope. Nu-mi pasa happy Adica, e doar o parere care unii nu o dau pe corect ci doar asa ca vor ei tongue

Întrebări similare