Mos avar...
Batranul asta nu merge la Biserica din credinta. Merge pentru ca moartea il cauta pe acasa si vrea sa fie cat mai mult plecat de acolo.
Are 78 de ani! Toti mosii incep sa mearga la Biserica dupa o anumita varsta. De ce? De frica! Nu este credinta sau ceva de genul.
Nu am mers la Biserica de foarte mult timp dar consider ca nici nu am de ce sa merg atata timp cat nu am facut lucruri exagerat de rele.
Ei merg dupa principiul "Orice ajutor este binevenit" Au impresia ca isi pot sterge pacatele pe ultima suta de metri...
Stai linistit, in cativa ani o sa fie cu un avar mai putin pe lumea asta. Are 78 de ani deci... cat s-o mai duca asa?
Tristul adevar.
Acele persoane merg la Biserica, pozeaza pe credincioasele, dar sunt mai ceva ca restul.
Te barfesc(judeca) cu prima ocazie, mint si tot restul.
Sa nu mai spun ca se si calca in picioare cand e de mers la Moaste si multe altele.
Eu unul nu sunt cel mai credincios, nu merg la Biserica dar incerc sa nu fac rau, sa fiu echilibrat, sau cum imi place mie sa spun, sa fiu impacat cu mine.
Credința fără fapte este moartă
Dacă ai fi căutat ai fi știut răspunsul
Fiecare om își dorește ceva de la viață, dorința mare sau mică o are fiecare persoană.
Deci tu ai făcut doar fapte bune și nu ai fost rău împotriva cuiva vreodată?