anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va-ti dat seama cat de putin mai este pana la sarbatorile de iarna? HowHowHow Ce ia-ti cerut mosului >:?

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nici mie nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timplulbig grin Abia astept sa vina Craciunullove strucklove strucklove struckEste sarbatoarea mea preferata happy
Lui mosu in primul rand i-am cerut sanatate si fericire pentru familia mea si pentru toti cei la care tinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu i-am cerut nimic, nu sunt pretentioasa si imi place sa fiu surprinsa.

| hândel a răspuns:

Zapada i-am cerut, ca n-am mai vazut de 4 ani.hee hee

| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Da... timpul trece repede sad...adevarul este ca abia astept Craciunul love strucklove strucklove struck. Abia astept! voi fi cu toata familia, ne vom distra si asta ma face foarte fericita. Cel mai mult de la mosu` imi doresc sanatate pentru mine, pentru prietenii mei care mi-au fost alaturi si pentru familie bineinteles! happy. imi mai doresc si sa ma iubeasca baiatul pe care il iubesc eu dar mosu nu poate sa-mi dea ce vreau eu laughing. il las pe el sa vad cu ce ma surprinde :->hee hee. tu ce vrei de la mosu?

| dean a răspuns:

Dupa adanci suspine si oftari, as vrea sa-mi aduca iubirea vietii inapoi, sa simt placerea alaturi de persoana iubita, asa e viata o aventura, un vis spulberat, atat as vrea de la Mos Nicolae sau Mos Craciun, kiSS!

| MM a răspuns:

Anul asta nu-i mai cer nimic.Are datorii la mine din anii trecuti tongue

| Pho3nix a răspuns:

I-am scris ca as vrea sa vina Hannah Montana in romania :X (glumesc laughing )

Eu inca nu i-am cerut nimic dar ii voi cere mai tarziulaughing.

| asdffghjjkl a răspuns:

Eu nu i-am cerut nimic... o sa vad ce imi aduce...asa o sa imi dau seama cat de buna am fost anul acesta big grin Craciun Fericit la toata lumea!

| Bishop a răspuns:

Eu nu vreau nimic tongue bineee, poate un telefon nou big grin

| Tn a răspuns:

Eu un telefon nou LG dar la ce nebuna am fost anul asta nu stiu daca o sal primesc tongue