| GogosikaInfuriata a întrebat:

Va tot povesteam eu de un baiat in zodia fecioarei cu care am tot tinut legatura prin intermediu internetului, si de fazele ca de fiecare data imi spunea "pui" "iubi" sau "dragostea mea" si ca vroia o relatie cu mine si imi spunea ca el e vorbaret si pupacios si ca o sa-mi arate cand o sa ne intalnim si parea foarte deschis la telefon, si pe mess nu se ferea sa vorbeasca cu mine la orice il intrebam big grin faza e ca ieri ne-am intalnit pentru prima oara, am facut cunostiinta si oficial dupa 4 luni de "virtual" ne-am sarutat dar pe obraz, nu ne-am tinut de mana sau ceva de genul...si pot spune ca nu mi-a placut de el la comportament, adica a fost f distant, rece, abia se uita la mine, cand am fost la o terasa la un suc se uita la toate persoanele care treceau, sau la masini, analiza orice mai putin pe mine, asa mi s-a parut, era aerian cand mergeam undeva avea tendinta de a merge inaintea mea, nu cu mult dar oricum, daca nu ma tineam de el mergea si singur nu cred ca era problema pentru el big grin nu stiu ce sa zic mi s-a parut f. schimbat, nicidecum pupaciosul si vorbaretul de care se tot "lauda" pe mess; si la telefon fiind tot asa vorbaret glumet etc. Acum din contra eu incercam sa glumesc cu el, si parca era pe alta planeta saracul, nu tinea la gluma straight face se uita asa pierdut.

Ziceam in celalalte intrebari ca e zodia fecioarei, nascut pe 4 Septembrie, am mai vb cu un baiat nascut in aceeasi zi cu el si nah cat de cat cunoscand "specia" lui, mi-a zis ca era sigur ca asa o sa se intample tongue ca poate fi timid si rusinos, dar ca e putin cam ciudata aceasta schimare brusca de atitudine.

La final (am stat 2 ore jumate) ma adus acasa ca tot venise cu masina ne-am pupat iarasi pe obraz de noapte buna si peste vreo 2 ore a intrat pe mess, mi-a pus smiley ala pupacios ca de fiecare data, dar mi s-a parut f sec, adica nu mai ca inainte sa ma cunoasca sa-mi spuna "cf puiu meu?" etc etc acum doar un sec "cf"...na vorbit nimic despre cum ne-am petrecut seara, cum i-am parut, daca i-a placut nimic straight face si aaaa mi-a zis si el faptul ca e mai timid, dar mie mi s-a parut ca a fost chiar rece si napasator, era oarecum mai mult interesat de oras, cladiri, constructii, oamenii care treceau. Care ati avut de-a face la o prima intalnire cu astfel de barbati, cum v-a mers? laughing Includem si zodia big grin Fara rautati ca eu chiar sunt intr-o dilema. Multam

2 răspunsuri:
| IepurashRocker a răspuns:

thinking poate nu i-a plãcut de tine, de-aia se comporta asa... sau fãcea si el pe interesantu`, genul ãla de macho care e nepãsãtor, sã îl fugãreascã fetele thinking mai stabiliti încã o întâlnire face 2 face, si vezi cum se comportã happy

| Sapphire a răspuns:

Hei, nu te mai lua dupa zodii ca niciodata nu vei intalni 2 persoane (sau mai multe) in aceeasi zodie cu aceeasi personalitate, gandire, comportament, s. a. m. d. Astea sunt niste abureli.
Dupa parerea mea, din ce ai scris, reiese ca tipul nu prea te-a placut. Oricat de timid ar fi fost, eu zic ca tot ar fi incercat sa te priveasca, sa te studieze, macar pe furis, sau sa iti zica ceva, oricat de putin sau mult s-ar fi balbait.