Daa! O urmăresc de fiecare dată :-x
Şi vreau să mărturisesc că îmi place foarte, foarte mult.
E minunatăă!
Adică, sunt şcenarii, e cam FAKE după părerea mea, dar e interesantă.
Îmi place fiindcă văd copii, adoleşcenţi mai bine spus, care sunt indişciplinaţi şi se pot schimba.
Eu sunt rea, dar totuşi bună cu cine merită
Şi nu cred că m'aş putea schimba.
Ţie, îţi place?
Sunt de parere ca este o mare porcarie ca si restul emisiunilor romanest de acea eu de ceva timp refuz sa ma mai uit la televizor pur si simplu ma dezgusta cea ce vad (dimineata crime, la amiaz nu ai pur si simplu la ce sa te uiti apoi pe la 5 oo atunci e cireasa de pe tort cele mai multe crime lucruri obscene etc si seara tot crime: filme cu morti etc. ca de obicei deci mai are rost sa ne uitam la tv?)
Buna! Sunt Georgyana si urmaresc aceasta emisiune dar, este ceva nu prea inteleg anumite chestii cum ar fii.de ce acei copii pot fi lasati pur si simplu o sap p mana unor oameni necunoscuti.care totusi sunt destul de duri cu ei.parerea mea este ca un parinte nu ar trebui sa isi lase proprii copii pe mana unor straini chiar daca sunt neascultatori, rai etc.
Da o urmaresc mereu si am o parere foarte buna despre ea eu cred ca acei copii care se inscriu invata foarte multe si de aceia as dori sa ma inscriu si eu la aceasta emisiune pentru mai multe informati despre mine contactati-ma la id rox_roxy10 sau daca nu la e-milul rox_roxy10@yahoo.com ast sa ma contactaty va multumesc
Super emisiune :-x
daaar mi-a placut foarte mult
cand a fost aleksei :-x
ala da copil :-x
Prea faina emisiunea!;-x
o ador!; x; x; x
Unii chiar pot invata ceva de acolo!