Eu le-am urmarit pe toate de pana acum, in prezent urmaresc Jumong si alte doua ca-drame in timpul liber, am facut o obsesie pentru aceste seriale:X:X:X si pentru Coreea in general, pur si simplu m-am indragostit de ele si de Lee Seo Jin imediat ce am vazut Yi San si ulterior Damo...
Buna pai cel mai tare film este Legendete palatuluirintul Jumong merita vazut e chiar super presonajele mele favorite sunt:Soseono(fiica unui negustor care devine regina), Jumong(sotul lui Soseono), Yang Seol(fiica guvernatorului imperiului Han care se casatoreste cu Daeso) si cam atat din acest film. Mi-a placut si Legendele Palatuluir Hur Jun este un film care ne arata despre bunatatea doctorului Hur Jun si despre modestia lui, care a luptat si din un muritor de foame a ajuns Medic Regal personajele preferate r Hur Jun, Je Jin(o asistenta care a studiat impreuna cu Dr Hur Jun medicina si care il iubea foarte mult dar acesta avea sotie) Da hee(sotia lui Dr Hur Jan care a fost nobila dar cand s-a casatorit cu Dr Hur Jun sia pierdut rangul de nobila dar atunci cand a devenit Dr Hur Jun medic regal a devenit si ea din nou nobila) Dr Hur Jun sa termiant cu un final trist acesta fiind revenirea Dr Hur din exil care a gasit medicamentul pentru o epidemie care se raspandea foarte repede dar din pacate Dr Hur se imbolnaveste (din cauza epidemi) si moare.Secretele palatului din pacate nu l-am urmarit dar am avzut cateva poze si mai zis vara mea care l-a vazut personajele si ce se intampla chiar daca nu am urmarit deloc am cateva perosanje preferate:Regina Deokman si Misil
Buna! sunt cristina si da ma uit la filmele de la tvr eu m-am uitat la furtuna de la palat, secretele la palat, legendele palatului doctorul hur-jun si la legendele palatului printul jumong. mie mi-au placut toate si actorii cei buni nu cei care vroiau sa ii faca rau celor buni si actorii cei frumosi. pa!
Am urmarit toate filmele coreene de pe tvr1 m-am inspirat din ele si mi-am construit o camera exactca acolo serialu care mi-a placut cel mai mult a fost ``secretele de la palat,, personajele care mi-au placut is :dokmana, yusin, bidam, mynshil toti au fost extraordinari
Cronicile frumoasei luptatoare (ha si won)super film, furtuna la palat (lee seo jin)
Sa terminat legendele palatului:printul jumong...si a aparut continuarea the kingdom of the winds...este cu mult mai fain decat printul jumong deoarece te tine in susppans si am auzit ca va fi si partea a 3..
MadaAwwr întreabă: